Brakk fingeren på seg selv

Men MGP-helten ga en helt annen historie til pressen...

MED BANDASJE: Under pressekonferansen før Eurovision-finalen i Oslo i mai dukket Alexander Rybak opp med gipset hånd.  Foto: Stella Pictures
MED BANDASJE: Under pressekonferansen før Eurovision-finalen i Oslo i mai dukket Alexander Rybak opp med gipset hånd. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Fjorårets MGP-vinner Alexander Rybak (24) skapte stort oppstyr da han under pressekonferansen før Eurovision-finalen i Oslo dukket opp med en gipset hånd.

Den gang fortalte en spøkefull Rybak at de bandasjerte fingrene var resultat av et møte med en tysk fan. 

Senere antydet 24-åringens manager, Kjell Arild Tiltnes, overfor VG at unggutten hadde vært uheldig og dunket hånda mot veggen da han ruslet i gangene under Eurovision-mottagelsen i Oslo Rådhus 23. mai.

Nå viser det seg imidlertid at historien faktisk er en helt annen.

I intervju med Dagbladet avslører nemlig Alexander at det var et raseriutbrudd som var årsaken til at han skadet fingrene.

24-åringen skal ha blitt så sint  på en lydtekniker under lydprøvene til Eurovision-finalen at han slo neven i veggen og brakk et bein i hånda.

- Under lydprøvene ble jeg kjempesur på en lydtekniker som ikke gjorde jobben sin. Det kom ikke noe lyd ut i salen. Jeg så at han ikke var konsentrert. Da ble jeg så sint at jeg slo neven i veggen. Men hånda blir bra igjen, det er ikke farlig, sier Rybak til Dagbladet.

Dette er imidlertid ikke første gang MGP-helten skader seg selv på denne måten.

I vinter vekket han stor bekymring blant fansen, da han skrev på sin Facebook-side at han hadde fått et nervøst sammenbrudd og slått hånda til blods.

Også Rybaks familie ble svært bekymret etter hendelsen, og 24-åringens pappa, Igor, fortalte til Se og Hør at han synes presset på sønnen var litt vel stort. 

- Som pappa er jeg bekymret for sønnen min. Han har fått enorm oppmerksomhet og mange mennesker vil unytte ham og tjene penger på ham, sa Igor i februar.

I disse dager er Rybak aktuell med sitt andre album, og 24-åringen har akkurat fått fjernet gipsen etter Eurovision-hendelsen.

På spørsmål om han er redd for hva slags konsekvenser raseriutbruddene hans kan få, svarer imidlertid MGP-helten at han synes det er best når ting går utover ham selv.

- Det er bedre at det går utover meg selv enn andre. Det er bare noe som skjer. Det er bedre at det skjer noe enn at det ikke gjør det, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg frykter jeg ender opp alene