Brakk armen i vannskuterulykke

Den norske modellen ble tvunget til å trekke seg fra «Robinsonekspedisjonen». Nå gjør hun comeback i svenske «Big Brother».

SJEKKET INN I BIG BROTHER: Slik så det ut da den norske modellen Camilla Jacobsen søndag sjekket inn i svenske «Big Brother». Foto: Svensk TV4
SJEKKET INN I BIG BROTHER: Slik så det ut da den norske modellen Camilla Jacobsen søndag sjekket inn i svenske «Big Brother». Foto: Svensk TV4 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske modellen Camilla Jacobsen (26)  måtte i 2010 trekke seg fra TV3s realityserie «Robinsonekspedisjonen» etter at hun brakk armen på tre steder i en vannskuterulykke.

Nå har imidlertid Mosjøen-jenta likevel fått realitydrømmen oppfylt, i den svenske versjonen av programmet «Big Brother».

Søndag var 26-åringen - som de siste årene har pendlet mellom sitt hjem i Stockholm og Dubai, hvor hun blant annet har jobbet som TV-programleder - en av deltagerne som spent sjekket inn i det kameraovervåkete huset.

Da kanalen TV 2 Bliss i fjor sendte en norsk versjon av «Big Brother» var det flere av deltagerne som endte opp i hete scener foran kameraene.

Det er Camilla bestemt på at hun ikke vil gjøre.

- Jeg kommer ikke under noen omstendigheter til å ha sex i huset. Og jeg kommer heller ikke til å tillate noen å drive med gruppemobbing, sier hun til programmets nettside.

Modellen ser på realityoppholdet som en opptur etter den dramatiske vannskuterulykken i Dubai i 2010.

- Jeg husker ikke noe etter smellen, bare at det ble mørkt. Jeg var under vannet en god stund, før de jeg var sammen med fikk meg opp i en båt. Da jeg så på høyrearmen, var den både blå, rød og lilla. Senere fikk jeg vite at det dreide seg om tre brudd, sa hun etter ulykken til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gamsten avviser koblingen til norske Camilla

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer