ULYKKESFUGL: - Nå må jeg lære meg å gå vanlig først, men jeg kommer ikke til å gå med lave sko resten av livet, sier Cathrine Fossum Hovdan bestemt. Foto: TV 2
ULYKKESFUGL: - Nå må jeg lære meg å gå vanlig først, men jeg kommer ikke til å gå med lave sko resten av livet, sier Cathrine Fossum Hovdan bestemt. Foto: TV 2Vis mer

Brakk ankelen på høye hæler

Dramatikk på jobb for TV 2-anker Cathrine Fossum Hovdan.

SEOGHØR.NO: TV 2-nyhetsanker Cathrine Fossum Hovdan (36) trapper ned trappetrippingen etter ankelbruddet på jobben.

– Jeg er klok av skade og skal helt klart jobbe med heisskrekken min framover, slår hun tappert fast etter sin ulykksalige trappetur for 14 dager siden.

LES MER: I denne ukens Se og Hør kan du blant annet lese om programleder Stian Blipps hemmelige kjæreste og Sverre Anker Ousdals øyesykdom.
LES MER: I denne ukens Se og Hør kan du blant annet lese om programleder Stian Blipps hemmelige kjæreste og Sverre Anker Ousdals øyesykdom. Vis mer

Cathrine skulle gå ned trappen på jobb etter morgenvakt. Oslo-kvinnen har heisskrekk, så hun tar ofte trappen til hjelp. Men på høye hæler gikk det ikke helt knirkefritt.

– Jeg falt ned og skjønte med det samme at noe var veldig galt med foten. Den var helt skjev. Jeg brakk den tilbake på plass selv før jeg kjente hvor vondt det var, forteller hun i denne ukens Se og Hør.

På legevakten ble det konstatert alvorlig brudd i ankelen, og Cathrine ble sendt rett videre til Ullevål universitetssykehus. Der ble hun operert i tre timer.

– Jeg ble liggende på sykehus i tre døgn på grunn av smerter. I mellomtiden fikk jeg fantastisk hjelp av flinke og omsorgsfulle pleiere, leger og kirurger, sier nyhetsankeret.

Nå håper Cathrine, som er gift med Anders Hovdsan (36), å være tilbake på jobb over nyttår.

Se eksklusivt bilde av Cathrine fra sykesengen i denne ukens Se og Hør!

LES OGSÅ: - Jeg har fått verdens beste mann