Brækhus forsov seg til TV-sending

Cecilia Brækhus trodde hun skulle møte kl. 21, ikke 09…

DØGNVILL? Boksedronningen Cecilia Brækhus forsvov seg til TV 2-sending, og ler av episoden i etterkant. Foto: NTB scanpix
DØGNVILL? Boksedronningen Cecilia Brækhus forsvov seg til TV 2-sending, og ler av episoden i etterkant. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag morgen skulle etter planen bokseprofilen Cecilia Brækhus (31) være med i studiosendingen på TV2 Sport. Det ble det ikke noe av: Bokseren dukket rett og slett ikke opp!

På Twitter klargjør programleder Fin Gnatt hvorfor:

«Har fått forklaringa på at Cecilia Brækhus ikke var med som avtalt i 9-timen hos oss. Boksedronninga trodde avtalen var kl. 21!» 

Cecilia Brækhus tar det hele med godt humør, og kommer med følgende forklaring til Seoghør.no på hvorfor hun ikke dukket opp i sendingen:

- Jeg misforstod tidspunktet og trodde jeg skulle møte klokken ni om kvelden. Jeg forsov meg rett og slett, og legger all skylden på min presseansvarlige Kyrre Merg, sier Cecilia, og ler av det hele.

Forhåpentligvis har Brækhus satt på vekkerklokken til rett tid i morgen, når TV2 gjør et nytt forsøk på å intervjue den dyktige bokseren på TV2 Sport i morgen klokken 0900.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

SE VIDEO: Cecilia Brækhus hoppet i vannet med kjolen på

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer