Brads livvakt gikk amok

En fotograf ble mishandlet da han prøvde å få et bilde av Brad Pitt og Angelina Jolie...

Angelina Jolie, sønnen Maddox og Brad Pitt på vei fra hotellet hvor en fotograf ble angrepet av parets livvakt. Foto: AP
Angelina Jolie, sønnen Maddox og Brad Pitt på vei fra hotellet hvor en fotograf ble angrepet av parets livvakt. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Det var under superparets tur til India at en av Brangelinas livvakter gikk til angrep på fotografen og truet med å drepe han..


Da en av fotografene ikke ville flytte seg etter ordre fra vaktene, svartnet det for livvakten. Han skal ha tatt tak i fotografens nakke og kommet med trussel om å drepe han.


SE VIDEO: Livvaktens angrep på fotografen

Brad (42) og Angelina (31) befinner seg i disse dager i India for spille inn filmen "Mighty Heart", og det er mange som vil ha en bit av superparet..


Fryktet for sitt liv


Mannen som ble angrepet var den britiske fotografen Sam Relph og han sier at han fryktet for sitt liv.


- Vakten sa at om jeg tok bildene, skulle han drepe meg. Han tok tak i strupen på meg og klemte til. jeg fikk ikke puste, han visste tydeligvis hva han gjorde, sa Relph.


Etter denne hendelsen, sier to andre fotografer at de også skal ha blitt angrepet av denne livvakten, som nå har skapt enda mer oppmerksomhet rundt sine arbeidsgivere.


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer