Oscar 2021:

- Brads hestehale har ødelagt kvelden min

Hollywood-stjernens sveis under Oscar-utdelingen falt ikke i god smak hos fansen.

SLAKT: Natt til mandag var det duket for den 93. Oscar-utdelingen i Los Angeles. Tidligere Oscar-vinner Brad Pitt fikk i oppgave å presentere beste kvinnelige birolle under prisfesten og en detalj gjør at han nå får slakt på Twitter. Video: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag var det duket for den 93. Oscar-utdelingen i Los Angeles.

Verdens største filmstjerner og andre bransjefolk hadde samlet seg for å hedre hverandre for filmåret som hadde gått. Den tradisjonsrike gallaen bød ikke uventet på glitter, glamour og ekstravagante antrekk.

Tidligere Oscar-vinner Brad Pitt (57) var selvsagt en av de selvskrevne gjestene. Han fikk i oppgave å presentere beste kvinnelige birolle under prisfesten.

Den som stakk av med den ovennevnte prisen var den sørkoreanske skuespilleren Yuh-Jung Youn (73). Prisvinneren lot til å være ganske betatt av Pitt, og kastet beundrende blikk mot stjernen under takketalen.

- Herr Brad Pitt, fint å se deg. Hvor var du da vi filmet?, spurte hun flørtende til 57-åringen.

Latterliggjøres

Synet av superstjernen fikk imidlertid fansen til å sperre opp øynene - akkurat som i fjor. 57-åringen hadde nemlig trukket håret tilbake i en hestehale under årets seremoni.

«Brad Pitts hestehale har umiddelbart ødelagt kvelden min», skrev en Twitter-bruker.

«Brad Pitts hestehale JUMPSCARE (skvette, journ.anm.)», kommenterte en annen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer