ET ANNET LIV: - Det er rart å se Brad på storskjermen, men jeg tror ikke han hadde vært der han er nå, hvis han hadde vært sammen med meg. Brads drømmer inkluderte åpenbart ikke et liv hjemme i Springfield, sier Brads første kjæreste Tonya Westph Foto: All Over Press
ET ANNET LIV: - Det er rart å se Brad på storskjermen, men jeg tror ikke han hadde vært der han er nå, hvis han hadde vært sammen med meg. Brads drømmer inkluderte åpenbart ikke et liv hjemme i Springfield, sier Brads første kjæreste Tonya Westph Foto: All Over PressVis mer

Brads første kjærlighet

Tonya Westphalen har en ting til felles med Jennifer Aniston. Hun har blitt dumpet av Brad Pitt.

Pitt-stopp etter fire år!


BILDESPESIAL: Her er Brad Pitt med sin første kjærlighet


 SEHER.NO: Brad Pitt (43) har hatt forhold til noen av verdens mest kjente kvinner. Gwyneth Paltrow, Juilette Lewis, Jennfier Aniston og nå Angelina Jolie, har alle falt pladask for kjekkasen. Men hans første kjærlighet var den nå 41 år gamle Tonya Westphalen.- Han var en strålende kysser, sier Tonya til News Of The World.


Nå snakker 41-åringen for første gang om hvordan det var å gå ut med den unge Brad Pitt. Fra de møttes ved det lokale svømmebassenget, til hun led samme skjebne som Jennfier Aniston – og ble vraket for en annen kvinne.


Tonya og Pitt møttes da hun var 14 og han 15 i 1979, og de var sammen i fire år, mens de gikk på Kickapoo High School i Brads hjemby Springfield i Missouri.


- Han hadde en merkelig form for humor. Han var sarkastisk, men ikke på en slem måte. Han tok aldri narkotika og drakk aldri, sier hun, om gutten som et år ble kåret til skolens best kledde.


Mens Brad var med i studentrådet, på skolens tennislag og på debattlaget, viste han ingen interesse for å bli skuespiller på den tiden.


- I begynnelsen av siste skoleår sa Brad at han ville roe ned på forholdet. Deretter fant jeg ut at han hadde et forhold til en eldre jente, som het Becky. Jeg ble knust, sier Tonya.


Men Brad - som nå er klar for rollen som He-Man - fikk åpenbart skyldfølelse. I Tonyas skoleårbok, skriver han et langt brev som begynner med: "Tonya baby sweetheart, honey pie."


Før han fortsetter med:


- Jeg vet ikke hva problemet mitt er. Du har alltid brydd deg om meg og forstått uansett, og jeg elsker deg for det. Det vil alltid være en plass for deg i mitt hjerte, skriver Pitt.


Forholdet til mannen med kroppen alle menn vil ha, har fortsatt påvirkning på Tonyas liv.


Spesielt på ekteskapet. - Min mann Jeff vil ikke se Brads filmer, sier hun. - Jeg sniker meg ut for å se dem.


Se bildene fra Brad Pitts ungdomstid her!


LES OGSÅ: Høstbryllup for Brad og Jolie