<strong>HETE FØLELSER:</strong> I august var Irina Shayk og Bradley Cooper på romantisk ferie sammen i Italia. Her er paret fotografert på Capri i midten av måneden. Nå skal filmstjernen ha introdusert modellkjæresten for moren sin, Gloria (t.h). Foto: Xposure/ INFPhoto.com
HETE FØLELSER: I august var Irina Shayk og Bradley Cooper på romantisk ferie sammen i Italia. Her er paret fotografert på Capri i midten av måneden. Nå skal filmstjernen ha introdusert modellkjæresten for moren sin, Gloria (t.h). Foto: Xposure/ INFPhoto.com Vis mer

- Bradley Cooper introduserte Irina for moren sin

Filmstjernen ser ut til å ha tatt forholdet til supermodellen et skritt videre.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De siste månedene har Bradley Cooper (40) og Irina Shayk (29) virkelig funnet tonen, etter å ha blitt kjent i våres.

Den amerikanske filmstjernen og den russiske supermodellen har feriert sammen i London, og i sommer koste stjerneparet seg på en het badeferie i Italia.

Nå har forholdet tilsynelatende blikk hakket mer seriøst, skal man tro UsWeekly. Ifølge nettstedet har Bradley nemlig introdusert kjæresten for moren sin, Gloria.

Skuespilleren, som tidligere var sammen med modell Suki Waterhouse (23), skal ha tilbrakt Labor Day-helgen i Atlantic City, New Jersey.

Der ble han observert tett omslynget med Irina, og mandag spiste turtelduene middag med Gloria.

<strong>SERIØST FORHOLD:</strong> Stjerneparets forhold ser ut til å bli stadig tettere. Her er Bradley og Irina på ferie ved Amalfi-kysten i Italia i sommer.  Foto: Xposure
SERIØST FORHOLD: Stjerneparets forhold ser ut til å bli stadig tettere. Her er Bradley og Irina på ferie ved Amalfi-kysten i Italia i sommer. Foto: Xposure Vis mer

Møtte familie og venner

Et øyenvitne forteller til UsWeekly at Irina, Bradley og moren hans også spiste iskrem sammen på Richman's Ice Cream onsdag forrige uke.

«Hangover»-kjekkasen vokste opp omtrent halvannen time unna Atlantic City, i Jenkintown i Pennsylvania. Ifølge Splash News har Bradley dessuten introdusert kjæresten for flere gamle venner i løpet av oppholdet.

Det er en kjent sak at Bradley Cooper har et nært forhold til moren sin. Da han var Oscar-nominert for rollen sin som Chris Kyle («American Sniper») i vinter, var både Gloria og hans daværende kjæreste Suki til stede i salen.

Unge Suki og Gloria skal ha kommet svært godt overens. Nå kan det bli spennende å se om Irina Shayk, som tidligere var sammen med fotballstjernen Cristiano Ronaldo (30), får en like god tone med «svigermor».

<strong>EKSEN:</strong> Bradley Coopers daværende kjæreste, Suki Waterhouse (t.v), var med filmstjernen på Oscar-utdelingen i februar - sammen med moren hans. Her er de to i samtale med «American Sniper»-regissør Clint Eastwood på den prestisjetunge filmprisutdelingen. Foto: Ap
EKSEN: Bradley Coopers daværende kjæreste, Suki Waterhouse (t.v), var med filmstjernen på Oscar-utdelingen i februar - sammen med moren hans. Her er de to i samtale med «American Sniper»-regissør Clint Eastwood på den prestisjetunge filmprisutdelingen. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har spurt hva han så i meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer