UENIGHETER OM BARNA: Da det ble kjent at Brad Pitt og Angelina Jolie skal skilles, meldte TMZ at årsaken var deres uenigheter rundt oppdragelsen av deres seks barn.  Foto: Broadimage
UENIGHETER OM BARNA: Da det ble kjent at Brad Pitt og Angelina Jolie skal skilles, meldte TMZ at årsaken var deres uenigheter rundt oppdragelsen av deres seks barn. Foto: BroadimageVis mer

- Brad vil kjempe for delt omsorgsrett

Skuespilleren skal være knust fordi hans kommende ekskone prøver å fremstille ham som en dårlig far.

SEOGHØR.NO: Tirsdag ettermiddag kom nyheten som rystet Hollywood, nemlig at stjerneparet Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52) skal skilles. 

Det var nettstedet TMZ som først meldte om bruddet, og senere på kvelden bekreftet begge parter at det stemmer at de skal gå hver sin vei.

Rett etter nyheten om bruddet ble kjent, begynte det fort å svirre rykter om at Brad skal ha vært utro med skuespiller-kollega Marion Cotillard (40), som han spiller mot i den romantiske thrilleren «Allied».

TMZ skrev imidlertid at det er en krangel om barna som er årsaken til bruddet. 

Nå skal Brad være rasende på Angelina for at hun søkte om skilsmisse og at hun har bedt om omsorgsretten for alle barna alene.

Kilder nær Pitt avslører overfor nettstedet at skuespilleren er knust fordi Jolie skal ha spredt rykter om at han ikke er en god far og at han har aggresjons- og rusproblemer. 

Skuespilleren forbereder seg nå på å kjempe mot Angelina i retten for delt omsorgsrett for barna  Maddox (14), Pax (12), Zahara (10), Shiloh (9) og tvillingene Knox og Vivienne (7) .

- Det er ingen sjanse for at han vil la Angelina få omsorgsretten alene. Han vil gjerne la Angelina ta del i oppdragelsen, men vil ikke la henne knuse ham, sier en kilde til nettsiden TMZ.

Brad og Angelina har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Saken fortsetter nedenfor.

- KRANGLER OM BARNA: Angelina har bedt om full omsorgsrett for parets seks barn, men ønsker å gi Brad besøksrett.  Foto: Pa Photos
- KRANGLER OM BARNA: Angelina har bedt om full omsorgsrett for parets seks barn, men ønsker å gi Brad besøksrett. Foto: Pa Photos Vis mer

Omringet av fotografer og politi

«Fight Club»-stjernen mener at Angelinas beskyldninger gjør at familien nå er blitt mer attraktive for pressen enn noensinne.

- Brad har vært i flere samtaler med Angelina de siste dagene der han har bedt henne om at de skal håndtere skilsmissen som voksne, sier en kilde ifølge Daily Mail.

Advokat David Pisarra forteller overfor nettstedet Hollywoodlife.com at han Brad og Angelina ikke hadde en avtale om særeie, noe som kan føre til en komplisert skilsmisseprosess.

Han tror imidlertid ikke at det kommer til å bli dramatisk.

- De kommer nok til å komme til en løsning. Til tross for at Angelina ønsker foreldreretten for barna, ber hun ikke om økonomisk støtte fra Pitt. Det er sjokkerende, fordi paret har en samlet formue på over tre milliarder kroner. Uansett, de er begge like suksessfulle. Jeg regner med at advokatene deres vil finne ut av dette, sier han. 

Det kommende eksparets hjem skal nå være omringet av fotografer, mens politiet prøver å holde kontroll på oppstyret utenfor hjemmet deres.

Saken fortsetter nedenfor.

OVERRASKENDE BRUDD: Nyheten om Angelina Jolie og Brad Pitts skilsmisse kom som et sjokk tirsdag ettermiddag. Foto: EPA
OVERRASKENDE BRUDD: Nyheten om Angelina Jolie og Brad Pitts skilsmisse kom som et sjokk tirsdag ettermiddag. Foto: EPA Vis mer

Det er kun to år siden Brad og Angelina giftet seg i i en liten kirke på luksus-eiendommen deres Chateau Miraval i Frankrike.

Da hadde paret allerede vært sammen i en årrekke, etter at de forelsket seg under innspillingen av filmen «Mr. og Mrs. Smith» i 2004.

Den gang var Brad Pitt fremdeles var gift med «Friends»-stjernen Jennifer Aniston (47).

Saken fortsetter under bildet.

LANG HISTORIE: Selv om det kommende eksparet kun har vært ektepar i to år, har de vært i et forhold helt siden de møttes under innspillingen av «Mr. og Mrs. Smith» i 2004. Foto: Rex Features
LANG HISTORIE: Selv om det kommende eksparet kun har vært ektepar i to år, har de vært i et forhold helt siden de møttes under innspillingen av «Mr. og Mrs. Smith» i 2004. Foto: Rex Features Vis mer

Bekreftet bruddet selv

Det var Jolie som først leverte inn skilsmissepapirene, og ifølge dokumentene har paret vært separert siden torsdag 15. september.

Hun oppga standardfrasen «uforenelige forskjeller» som grunn til skilsmissen.

Tirsdag kveld (norsk tid) åpnet de begge seg om bruddet:

- Jeg er veldig trist over dette, men det som betyr mest nå er at barna våre har det bra. Jeg ber vennlig om at pressen gir dem det spillerommet de trenger gjennom denne vanskelige tiden, sa Brad Pitt i en pressemelding til People.com.

Angelina fortalte via sin talsperson til UsWeekly.com at valget ble tatt fordi «det er det beste for familien».

Mens Pitt har vært gift én gang tidligere - med Jennifer Aniston fra 2000 til 2005, blir dette Jolies tredje skilsmisse.

Hun var gift med skuespiller-kollegaen Billy Bob Thornton fra 2000 til 2003, og  Johnny Lee Miller fra 1996 til 1999.

GIKK FRA KONA: Brad Pitt var gift med skuespiller Jennifer Aniston fra 2000 til 2005, frem til han forelsket seg i Angelina Jolia under filminnspilling.  Foto: Ap
GIKK FRA KONA: Brad Pitt var gift med skuespiller Jennifer Aniston fra 2000 til 2005, frem til han forelsket seg i Angelina Jolia under filminnspilling. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: - Han var utro med skuespiller-kollega