Brad rørte Angelina til tårer

Brad Pitt ga forloveden Angelina Jolie en meget rørende bursdagsgave.

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Angelina Jolie (38) feiret mandag, 3. juni, bursdagen sin sammen med forloveden Brad Pitt (49) og barna Maddox (8), Zahara (5), Pax (5), Shiloh (6) , Knox (4) og Vivienne (4) i Paris. 
 
Angelina, som nylig fjernet begge brystene etter at legene fant ut at hun bar på BRCA1-genet som fremkaller brystkreft, kunne smile fra øret til øret etter å ha åpnet gaven fra kjæresten.

Brad markerte nemlig den spesielle dagen med å gi Angelina en helt ny garderobe med undertøy, blant annet fra det dristige merket Agent Provocateur, til en verdi av nærmere 27 000 kroner.

- Helt siden Angie ble frisk etter operasjonen har hun og Brad oppført seg som to forelskede tenåringer. De klarer ikke å holde hendene borte fra hverandre. Det var bursdagen hennes på tirsdag, men Angelina fikk ikke bare undertøy. Brad hadde ordnet så den franske designeren Heidi Slimane, fra Saint Lorent i Paris, kom å ordnet en helt ny garderobe for henne, sier en kilde til avisen The Sun.

- Angelina ble så rørt av gaven at hun endte opp i tårer. Hun klarer nesten ikke å vente til de skal gifte seg nå i sommer.

Brad innrømte den frekke bursdagsgaven da han ble spurt ut av journalistene på den røde løperen i Berlin på tirsdag.

- Det er privat, veldig privat. Men det er noe for henne som kvinne, som mor og noe frekt. Alltid.

Filmparet er for tiden på en rundtur i Europa for å promotere Brad Pitts siste film «World War Z».

LES OGSÅ:   Se, så forelsket de er!