Brad Pitt og Jennifer Aniston

- Brad ropte på henne

Bildene av Brad Pitt og Jennifer Aniston har fått enorm oppmerksomhet de siste dagene. Nå avslører fotografen hva som skjedde.

STJERNEMØTE: Disse bildene av Brad Pitt og Jennifer Aniston har fått enorm oppmerksomhet de siste dagene. Nå letter fotografen på sløret. Foto: Emma McIntyre, Getty / NTB Scanpix
STJERNEMØTE: Disse bildene av Brad Pitt og Jennifer Aniston har fått enorm oppmerksomhet de siste dagene. Nå letter fotografen på sløret. Foto: Emma McIntyre, Getty / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange har nok fått med seg bildene av det tidligere stjerneparet Brad Pitt (56) og Jennifer Aniston (50), som ble gjenforent under SAG Awards natt til mandag.

Paret var gift fra 2000 til 2005, og selv om det i år er 15 år siden de gikk hver til sitt, er det mange som ikke har klart å slippe håpet om at de en dag vil finne tilbake til hverandre.

De nye bildene av de to gikk naturligvis som en farsott i internasjonal presse, og nå avslører fotografen som tok de mye omtalte bildene sannheten om hva som egentlig skjedde bak scenen under utdelinga.

I et intervju med People forteller nemlig Emma McIntyre, fotograf for Getty, at dette var fjerde gang hun fotograferte på det aktuelle området under SAG. Ifølge McIntyre møttes Pitt og Aniston der prisvinnerne møter pressen etter å ha mottatt priser, og ettersom duoen vant priser like etter hverandre, dukket de opp så å si samtidig.

- Det er alltid lykkelige øyeblikk og møter mellom vinnere der. Jeg prøver å dokumentere så mange øyeblikk jeg kan, og det er alltid gøy å forevige spontane møter mellom skuespillere, forteller hun.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

- Ropte på ekskona

Fotografen hadde imidlertid ingen anelse om at enkelte av bildene hennes ville få så enorm oppmerksomhet som de faktisk har fått.

- De (Brad Pitt og Jennifer Aniston journ.anm.) var begge bak scenen for å snakke med pressen. Jennifer hadde akkurat signert noen plakater for SAG og var på vei til å møte pressen, forteller hun, og fortsetter:

NÆRKONTAKT: Ifølge fotografen var det lett å se at Brad Pitt og Jennifer Aniston har kjent hverandre i over 20 år. Foto: Emma McIntyre, Getty / NTB Scanpix
NÆRKONTAKT: Ifølge fotografen var det lett å se at Brad Pitt og Jennifer Aniston har kjent hverandre i over 20 år. Foto: Emma McIntyre, Getty / NTB Scanpix Vis mer
SUKSESS: Det tidligere paret var tydelig glade på hverandres vegne. Foto: Emma McIntyre, Getty / NTB Scanpix
SUKSESS: Det tidligere paret var tydelig glade på hverandres vegne. Foto: Emma McIntyre, Getty / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg løp frem og tilbake mellom to deler av området og hadde akkurat fotografert Jennifer. Jeg hadde tenkt å gå, men så så jeg Brad komme gående ned gangen og følte at dette kunne bli et øyeblikk som det ville være verdt å overvære.

Og McIntyre tok ikke akkurat feil. Hun forteller at Pitt ropte på ekskona.

- Hun snudde seg og de omfavnet og gratulerte hverandre. Det var et øyeblikk mellom to suksessrike mennesker som erkjente og hyllet hverandres suksess, og de var virkelig glade for å se hverandre, påstår hun videre.

Ifølge pressefotografen skal øyeblikket mellom de to stjernene ha vært rørende, og hun sier videre at man kunne føle at de har kjent hverandre i over 20 år.

STJERNEPAR: Jennifer Aniston og Brad Pitt var et av Hollywoods mest populære par. Her i 2001, fire år før de skilte lag. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Jennifer Aniston og Brad Pitt var et av Hollywoods mest populære par. Her i 2001, fire år før de skilte lag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gikk videre

Både Pitt og Anistons, særlig sistnevntes, kjærlighetsliv har vært grunnlag for overskrifter i en årrekke. De to var Hollywoods mest profilerte par i sin tid, og bruddet mellom dem skapte oppstandelse hos fansen. Og det skulle ikke roe seg med det første.

For mens nyheten om bruddet fremdeles var toppstoff i amerikanske medier, møtte Pitt pressen for å promotere sin nyeste film, actionkomedien «Mr. & Mrs. Smith». Der sto han sammen med medspiller Angelina Jolie (44).

Det viste seg etter hvert at forholdet mellom de to motspillerne ikke bare var profesjonelt. I 2008 erkjente Pitt overfor Rolling Stone at han hadde fått følelser for Angelina Jolie mens han fremdeles var gift med Aniston.

FANT HVERANDRE: Brad Pitt og Angelina Jolie i 2005, samme året som han skilte seg fra Jennifer Aniston. Foto: NTB Scanpix
FANT HVERANDRE: Brad Pitt og Angelina Jolie i 2005, samme året som han skilte seg fra Jennifer Aniston. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Aniston klarte ikke å skjule sin reaksjon på ektemannens «overlapping». Ifølge Daily Mail skal hun ha sagt følgende da Pitt og Jolie stilte opp i et magasin sammen juni 2005:

- Han mangler et følelsesgen.

Pitt giftet seg med Jolie i 2014, før ekteskapet endte i en bitter strid i 2016.

Åpen om brutte ekteskap

Både 56-åringen og Aniston har lagt to ekteskap bak seg, sistnevnte var gift med skuespiller Justin Theroux (48) fra 2015 til 2017, og Aniston har tidligere uttalt at hun ikke bærer noe nag overfor eksene.

- Jeg føler ikke noe tomrom. Jeg gjør virkelig ikke det. Personlig synes jeg ekteskapene mine har vært veldig suksessfulle, fortalte hun til Elle i 2018.

EKSER: Justin Theroux og Jennifer Aniston i 2015, samme året som de giftet seg. Duoen gikk hver til sitt to år seinere. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Justin Theroux og Jennifer Aniston i 2015, samme året som de giftet seg. Duoen gikk hver til sitt to år seinere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre fortalte hun at partene ble enige om å sette seg selv og sin lykke foran et vanskelig ekteskap.

- Da de tok slutt, var det et valg som ble tatt fordi vi valgte å være lykkelige. Noen ganger eksisterer ikke lykke i ekteskapet lenger, delte hun den gang.

LES OGSÅ: - Lykkeligere enn noen gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer