Brad Pitt og Jennifer Aniston

- Brad ropte på henne

Bildene av Brad Pitt og Jennifer Aniston har fått enorm oppmerksomhet de siste dagene. Nå avslører fotografen hva som skjedde.

STJERNEMØTE: Disse bildene av Brad Pitt og Jennifer Aniston har fått enorm oppmerksomhet de siste dagene. Nå letter fotografen på sløret. Foto: Emma McIntyre, Getty / NTB Scanpix
STJERNEMØTE: Disse bildene av Brad Pitt og Jennifer Aniston har fått enorm oppmerksomhet de siste dagene. Nå letter fotografen på sløret. Foto: Emma McIntyre, Getty / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange har nok fått med seg bildene av det tidligere stjerneparet Brad Pitt (56) og Jennifer Aniston (50), som ble gjenforent under SAG Awards natt til mandag.

Paret var gift fra 2000 til 2005, og selv om det i år er 15 år siden de gikk hver til sitt, er det mange som ikke har klart å slippe håpet om at de en dag vil finne tilbake til hverandre.

De nye bildene av de to gikk naturligvis som en farsott i internasjonal presse, og nå avslører fotografen som tok de mye omtalte bildene sannheten om hva som egentlig skjedde bak scenen under utdelinga.

I et intervju med People forteller nemlig Emma McIntyre, fotograf for Getty, at dette var fjerde gang hun fotograferte på det aktuelle området under SAG. Ifølge McIntyre møttes Pitt og Aniston der prisvinnerne møter pressen etter å ha mottatt priser, og ettersom duoen vant priser like etter hverandre, dukket de opp så å si samtidig.

- Det er alltid lykkelige øyeblikk og møter mellom vinnere der. Jeg prøver å dokumentere så mange øyeblikk jeg kan, og det er alltid gøy å forevige spontane møter mellom skuespillere, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer