Brad Pitts bror blir TV-stjerne

Lillebror Pitt gjør narr av kjendislivet i ny reklamefilm. Se videoen!

FØRSTE REKLAME: Doug Pitt står frem som Brad Pitts ukjente bror i en ny mobilreklame.
FØRSTE REKLAME: Doug Pitt står frem som Brad Pitts ukjente bror i en ny mobilreklame. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Doug Pitts reklamefilm nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Brad Pitt (48) er kjent som et av verdens største sexsymboler og mest kjente filmstjerner. En som er mindre kjent er Brads lillebror Doug (45).

Han deler Brads kjekke ytre, og flere ganger har fotografer forvekslet brødrene. Blant annet trodde amerikanske medier at Doug var Brad da han var på badeferie med broren og Angelina Jolies seks barn.

Selv om de deler gode gener, kunne ikke livene deres vært mer annerledes. Mens Brad lever luksuslivet og reiser verden rundt med forloveden Angelina Jolie og deres seks barn, lever Doug et A4-liv med familie, hund og stasjonsvogn i Missouri. 

Nå spiller han i en ny reklame der han viser frem huset sitt. I reklamefilmen får vi blant annet se Doug som lager mat, hører på musikk og fyller bensin på bilen. Reklamen er for Virgin Mobile Australia og heter «Møt Doug Pitt, den nest mest kjente Pitt i sin familie».

- Mens broren hans lever livet som en Hollywoodstjerne er Dougs liv litt annerledes. Virgin Mobile tror på en lik sjanse for alle og vil gi Doug en smak av brorens livsstil ved å gi ham hans første kjendisreklame, sier en stemme i reklamen ifølge Radaronline.

Se den morsomme reklamen nederst i artikkelen!
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette vil bryllupsbildene koste   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer