- Brad Pitt var utro med skuespiller-kollega

Superparet rammet av tøffe beskyldninger etter bruddet.

SKILLES: Brad Pitt og Angelina Jolie går hver til sitt. Foto: Pa Photos
SKILLES: Brad Pitt og Angelina Jolie går hver til sitt. Foto: Pa Photos Vis mer

SEOGHØR.NO: Tirsdag ettermiddag kom sjokknyheten om at Angelina Jolie (41) har søkt om skilsmisse. Nå raser utroskapsbeskyldningene mot ektemannen Brad Pitt (52).

Paret, som har barna Maddox (14), Pax (12), Zahara (10), Shiloh (9) og tvillingene Knox og Vivienne (7) sammen, har vært kjærester siden 2004, og giftet seg i Frankrike for bare to år siden.

Seksbarnsmoren skal ifølge TMZ ha oppgitt standarfrasen «uforenelige forskjeller» som grunn til skilsmissen, bedt om omsorgsretten for alle barna alene, men skal være innstilt på å gi Brad besøksrett.

- Angelina ikke ha vært fornøyd med måten han oppdro barna på. Hun likte ikke metodene hans, sier en kilde til nettstedet.

Nå hevder nettstedet Page Six at det har gått rykter i flere måneder om den angivelige affæren mellom Brad og Marion - som spilte inn filmen sammen i London.

Marion er et også et veletablert navn i Hollywood. Hun har spilt i storfilmer som «Inception», «Midnight in Paris» og «The Dark Knight Rises», og vunnet en rekke priser for sine prestasjoner på lerretet.

I 2004 forlot Brad sin daværende kone, Jennifer Aniston, til fordel for Angelina etter at han forelsket seg i henne på settet til «Mr. og Mrs. Smith».

ELSKERINNEN? Brad Pitt skal ha vært utro med franske Marion Cotillard, ifølge Page Six. Foto: Abaca
ELSKERINNEN? Brad Pitt skal ha vært utro med franske Marion Cotillard, ifølge Page Six. Foto: Abaca Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Jolie var også lei av å krangle over livsstilen deres, sier en annen kilde.

Mens hun ønsket å gi seg i Hollywood for å bruke tiden sin på å reise verden rundt med sitt humanitære arbeid, skal Pitt ha vært mer interessert i å feste.

- Jo eldre hun blir, jo mer seriøst har hun blitt. Hun er lei av hele Hollywood. Han ønsker å lage filmer, men det gjør ikke hun. Det er en fundamental forskjell. Det handler om hvordan man lever livet sitt, forteller kilden til nettstedet.

LES OGSÅ: Kanye overrasket Kim med svindyr gave

FALT FOR HVERANDRE PÅ JOBB: Pitt og Jolie har innrømmet at de innledet et forhold med hverandre mens de spilte inn filmen "Mr & Mrs. Smith" i 2004. Brad var den gang gift med Jennifer Aniston. Nå utsettes han for nye utroskapsrykter.
 Foto: wenn.com
FALT FOR HVERANDRE PÅ JOBB: Pitt og Jolie har innrømmet at de innledet et forhold med hverandre mens de spilte inn filmen "Mr & Mrs. Smith" i 2004. Brad var den gang gift med Jennifer Aniston. Nå utsettes han for nye utroskapsrykter. Foto: wenn.com Vis mer