Brad Pitt tatoverte barna og konas forbokstaver på armen

Skuespilleren følger dermed i sin berømte kones fotspor.

FERSK: Brad Pitt viste fram tatoveringen sin da han ankom flyplassen i Los Angeles med familien denne måneden. Han har fått tatovert et kors med konas og barnas forbokstaver, på sin høyre arm. Foto: NTB Scanpix
FERSK: Brad Pitt viste fram tatoveringen sin da han ankom flyplassen i Los Angeles med familien denne måneden. Han har fått tatovert et kors med konas og barnas forbokstaver, på sin høyre arm. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I en alder av 51 år skal Hollywood-kjekkasen Brad Pitt ha fått sin første tatovering, skriver nettstedet People.

I juli ble han fotografert på flyplassen i Los Angeles med kona Angelina Jolie (40), og deres seks barn Maddox (13), Pax (11), Zahara (10), Shiloh (9), Vivienne og Knox (7) - og skuespilleren hadde ingenting imot å vise fram sin ferske kroppskunst.

Tatoveringen, som er på Pitts høyre arm, er svært symbolsk. Han har nemlig fått tatovert et kors som strekker seg fra håndleddet og nesten hele veien til albuen. På den ene siden av korset er det tatovert en A, og på den andre siden har han tatovert bokstavene MPZSVK, som er barnas forbokstaver.

Brad Pitt har dermed fulgt i sin berømte kones fotspor - som er kjent for å ha flere symbolske tatoveringer på kroppen.

SYMBOLIKK: Angelina Jolie har fjernet tatoveringen hun hadde av eksmannens navn på sin venstre arm, og fått tatovert over kartkoordinatene over barnas fødesteder. Dette bildet er fra 2011. Foto: NTB Scanpix
SYMBOLIKK: Angelina Jolie har fjernet tatoveringen hun hadde av eksmannens navn på sin venstre arm, og fått tatovert over kartkoordinatene over barnas fødesteder. Dette bildet er fra 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blant annet har hun tatovert kartkoordinatene over barnas fødesteder på sin venstre arm. På akkurat samme sted hadde Jolie tidligere en tatovering av eksmannen Billy Bob Thorntons (59) navn. Denne er i ettertid blitt fjernet med laser.

Brad Pitt og Angelina Jolie, som er et av Hollywoods mektigste par, giftet seg i en romantisk seremoni i Frankrike i fjor. Selve seremonien ble avholdt på Angelinas franske luksuseiendom Chateau Miraval.

Barna hadde sentrale bryllupsroller

Parets seks barn, hvis tre er adopterte og tre er biologiske, hadde alle sentrale roller under bryllupsfeiringen. Ifølge New York Post gikk sønnene Maddox og Pax ved Angelinas side, mens døtrene Zahara og Vivienne strødde blomster oppover kirkegulvet. Shiloh og Knox Leon skal ha fått oppgaven som ringbærere.

UT PÅ TUR: Brad Pitt og kona Angelina Jolie fotografert på LAX-flyplassen i Los Angeles i forrige uke, med deres seks barn Zahara Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, Knox Jolie-Pitt, Pax Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt og Vivienne Jolie-Pitt. Foto: NTB Scanpix
UT PÅ TUR: Brad Pitt og kona Angelina Jolie fotografert på LAX-flyplassen i Los Angeles i forrige uke, med deres seks barn Zahara Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, Knox Jolie-Pitt, Pax Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt og Vivienne Jolie-Pitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er ingen tvil om at de seks barna betyr mye for mamma Angelina og pappa Brad, men 40-åringen har tidligere uttalt i et intervju med Parade Magazine at også forholdet de to i mellom er svært viktig å holde levende:

- Barna binder oss sammen så klart, men forholdet ville ikke vart om det bare var barna som holdt oss sammen. Vi er utrolig interesserte i hverandre, og vi har det alltid så spennende sammen. Vi elsker hverandre virkelig, og vi nyter det. Vi finner alltid tid til ha kvalitetstid sammen, slik at vi beholder gnisten. Vi er alltid sammen, fordi vi planlegger rundt det. Vi er aldri mer enn tre dager fra hverandre.

Brad Pitt og Angelina Jole begynte å date da de spilte mot hverandre i komedien «Mr. & Mrs. Smith» i 2005.

LES OGSÅ: Angelina Jolie kan aldri bli gravid igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer