- Brad Pitt svidde av 280 millioner på en time

Filmstjernen bruker angivelig penger i rekordfart og ber kona om å jobbe mer.

DYRE VANER: Mens Angelina Jolie vil fokusere på sitt veldedige arbeid, skal Brad Pitts kunstinteresse tømme familiebudsjettet.  Foto: Splash News
DYRE VANER: Mens Angelina Jolie vil fokusere på sitt veldedige arbeid, skal Brad Pitts kunstinteresse tømme familiebudsjettet. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Superparet Brad Pitt (52) og Angelina Jolie (41) lever et liv i sus og dus med sine seks barn, men nå begynner skuespillernes dyre vaner å bli et problem.

Til Radaronline forteller Bill Ketterer, som er en av Brads venner, at han har sett kameraten bruke vanvittige summer på kort tid.

- Brad troppet opp på en kunst- og møbelauksjon og brukte 280 millioner kroner på en time, så dro han hjem i privatflyet sitt, forteller Ketterer til nettsiden.

«Oceans 11»-stjernen elsker nemlig kostbare kunstverk og antikviteter, og svir av store beløp på samlingen. Samtidig ønsker kona å fokusere mer på sitt veldedige arbeid, og har spilt i få lukrative filmer de siste årene.

Takket ja mot sin vilje

Nå oppfordrer angivelig Brad henne til å takke ja til flere kommersielle roller.

- Brad blir sint for han mener familien ikke har råd til å takke nei til lønninger på 270 millioner kroner, sier en annen kilde til Radaronline.

Mot sin vilje skal Angelina nå ha takket ja til å spille i oppfølgeren til Disney-filmen «Maleficent», som garanterer henne en heftig betaling. Et prosjekt hun i utgangspunktet nektet å stille opp på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer