DYRE VANER: Mens Angelina Jolie vil fokusere på sitt veldedige arbeid, skal Brad Pitts kunstinteresse tømme familiebudsjettet.  Foto: Splash News
DYRE VANER: Mens Angelina Jolie vil fokusere på sitt veldedige arbeid, skal Brad Pitts kunstinteresse tømme familiebudsjettet. Foto: Splash NewsVis mer

- Brad Pitt svidde av 280 millioner på en time

Filmstjernen bruker angivelig penger i rekordfart og ber kona om å jobbe mer.

SEOGHØR.NO: Superparet Brad Pitt (52) og Angelina Jolie (41) lever et liv i sus og dus med sine seks barn, men nå begynner skuespillernes dyre vaner å bli et problem.

Til Radaronline forteller Bill Ketterer, som er en av Brads venner, at han har sett kameraten bruke vanvittige summer på kort tid.

- Brad troppet opp på en kunst- og møbelauksjon og brukte 280 millioner kroner på en time, så dro han hjem i privatflyet sitt, forteller Ketterer til nettsiden.

«Oceans 11»-stjernen elsker nemlig kostbare kunstverk og antikviteter, og svir av store beløp på samlingen. Samtidig ønsker kona å fokusere mer på sitt veldedige arbeid, og har spilt i få lukrative filmer de siste årene.

Takket ja mot sin vilje

Nå oppfordrer angivelig Brad henne til å takke ja til flere kommersielle roller.

- Brad blir sint for han mener familien ikke har råd til å takke nei til lønninger på 270 millioner kroner, sier en annen kilde til Radaronline.

STOR FAMILIE: Angelina prøver å holde utgiftene under kontroll, og i det siste har storfamilien reist på økonomi-billett istedet for privatfly.  Foto: Xposure
STOR FAMILIE: Angelina prøver å holde utgiftene under kontroll, og i det siste har storfamilien reist på økonomi-billett istedet for privatfly. Foto: Xposure Vis mer

Mot sin vilje skal Angelina nå ha takket ja til å spille i oppfølgeren til Disney-filmen «Maleficent», som garanterer henne en heftig betaling. Et prosjekt hun i utgangspunktet nektet å stille opp på.

- Hun ville heller fokusere på dokumentarene hun lager og sitt veldedige arbeid, hevder kilden videre.

- Farlig tynn

Problemene på hjemmebane kommer kort tid etter at Angelina gjennomgikk en rekke preventive kreftoperasjoner. Jolie valgte blant annet å fjerne brystene og eggstokkene etter at hun fikk vite at hun har et arvelig kreftgen.

Alt dette skal ha gått ut over seksbarnsmorens helse, og nå frykter fansen at hun er i ferd med å utvikle en spiseforstyrrelse.

Vekteksperter som magasinet The National Enquirer har snakket med, tror Angelinas vekt nå er så lav som 35 kilo.

- Angelina har aldri vært så tynn før og eksperter hevder hun lider av en farlig spiseforstyrrelse, skriver Radaronline.

Angelina har selv tidligere hevdet hun prøver å holde seg frisk og sunn for sine seks barn Maddox (14), Pax (11), Zahara (10), Shiloh (9), Knox og Vivienne (7). 

LES OGSÅ: Brad Pitt reddet en liten jente fra hysteriske fans

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.