Brad Pitt:

Brad Pitt overrasket hjemme hos ekskona

Brad Pitt har blitt fotografert med jevne mellomrom hos ekskona.

OVERRASKET: For noen år siden hadde nok ikke mange sett for seg dette, men de siste ukene har Brad Pitt stadig blitt fotografert utenfor hos ekskona Angelina Jolie. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: For noen år siden hadde nok ikke mange sett for seg dette, men de siste ukene har Brad Pitt stadig blitt fotografert utenfor hos ekskona Angelina Jolie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hollywood-kjekkas Brad Pitt (56) har lagt to svært offentlige ekteskap bak seg, og det er lite som fenger utenlandsk tabloidavisers oppmerksomhet mer enn nettopp kjærlighetslivet hans.

Fra 2000 til 2005 var han gift med «Friends»-stjerne Jennifer Aniston (51), og i 2016 var det spikeren i kista for ekteskapet mellom ham og «Mr. & Mrs. Smith»-kollega Angelina Jolie (45). Sistnevnte par giftet seg i 2014 etter å ha vært kjærester i ni år.

Ekteskapet endte som kjent i en bitter strid, som ble begynnelsen på en lang kamp om hvem som skulle få omsorgsretten for deres seks barn.

To år senere, i desember 2018, kom Jolie og Pitt endelig til enighet om omsorgsfordelingen, noe som også skal ha påvirket forholdet deres til det bedre.

Flere besøk

Den siste tiden har vi også sett flere tegn til at det tidligere anspente forholdet mellom Pitt og ekskona skal være bedre enn på lenge.

GJENFORENT: Brad Pitt på vei inn hos Angelina i hennes bolig i Los Feliz i Los Angeles 28. juli. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: Brad Pitt på vei inn hos Angelina i hennes bolig i Los Feliz i Los Angeles 28. juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ved flere anledninger har nemlig «Fight Club»-stjernen blitt fotografert både på vei til, og utenfor Angelinas bolig i Los Angeles. Ifølge The Mirror besøker han ekskona jevnlig for å tilbringe tid med barna og på bildene av ham ser man at Brad selv trykker koden på porten.

Dette skal være bare et av flere besøk den siste tiden. Da eksparets tvillinger, Knox og Vivienne, fylte 12 i begynnelsen av juli, var også deres berømte far selvskreven gjest.

Selv om Brad ikke har blitt fotografert offentlig med barna de siste årene, kan det på mange måter se ut til at han tilbringer mer tid med dem nå enn han har gjort på lenge.

BURSDAG: Brad Pitt på vei inn hos Angelina Jolie da tvillingene Knox og Vivienne hadde bursdag. Foto: NTB Scanpix
BURSDAG: Brad Pitt på vei inn hos Angelina Jolie da tvillingene Knox og Vivienne hadde bursdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Overlapping

Før Brad og Angelina gikk hver til sitt var de lenge et av Hollywoods hotteste par. Romanseryktene mellom dem startet allerede da sistnevnte fremdeles var gift med Jennifer Aniston, og i 2008 erkjente Pitt overfor Rolling Stone at han hadde fått følelser for Angelina Jolie mens han fremdeles var gift med Aniston.

- Et par måneder inn i innspillinga innså jeg at: «Gud, jeg kan ikke vente med å dra på jobb». Om det så var å spille inn en scene eller å krangle om en scene, skytetrening, dansetime eller stunt. Alt vi hadde å gjøre med hverandre fant vi mye glede i, og vi ble et godt team, har Pitt tidligere uttalt om tiden på settet med Angelina Jolie.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

- Vi ble et slags par. Og det var faktisk ikke før på slutten av innspillingen at vi innså at det kanskje betydde mer enn vi tidligere hadde tillatt oss å tro. Vi skjønte begge at det var en stor greie - og noe som krevde nøye gjennomtenkning, fortsatte han.

Aniston klarte ikke å skjule sin reaksjon på ektemannens «overlapping». Ifølge Daily Mail skal hun ha sagt følgende da Pitt og Jolie stilte opp i et magasin sammen, sommeren 2005:

- Han mangler et følelsesgen.

Vis mer

LES OGSÅ: Slik vant han hjertet hennes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer