Brad Pitt og Angelina Jolie:

Brad Pitt og Angelina Jolie tapte millioner i slottskrangel

Skuespillerduoen har hatt et vanskelig år, nå står de overfor en ny nedtur.

TAPTE: Brad Pitt og Angelina Jolie ble saksøkt for 600 000 dollar. Søndag ble det kjent at dem har tapt. Foto: Pa Photos
TAPTE: Brad Pitt og Angelina Jolie ble saksøkt for 600 000 dollar. Søndag ble det kjent at dem har tapt. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det siste året har det stormet rundt det berømte skuespillerparet Brad Pitt og Angelina Jolie. Helt siden de i september delte sjokknyheten om at de skulle skilles, har det stadig vært overskrifter om paret i media.

Nå kan det imidlertid se ut til at stjernene står foran enda en nedtur. Søndag ble det nemlig kjent at Pitt og Jolie har tapt et søksmål fra en fransk lysdesigner.

Kvinnen har nemlig vunnet 600 000 amerikanske dollar, noe som tilsvarer omtrent 4,7 millioner norske kroner i en rettslig tvist. Lysdesigneren saksøkte skuespillerne over et slott i Provence i Frankrike, som de jobbet på sammen.

Den franske lysdesigneren Odile Soudant, gir seg imidlertid ikke der, ifølge AP. Kvinnen hevder nemlig at hennes virksomhet gikk konkurs etter at Pitt skal ha nektet å betale for kostbar arkitektur, og hun kjemper nå for rettighetene på lysdesign som tilhører slottet.

En talsmann for Brad Pitt, hevder at prosjektet var forsinket og overbudsjettert. Videre forklarer han at designet var Pitts idé, og ikke hennes.

Saken fortsetter nedenfor.

Tok bladet fra bunnen

I kjølvannet av bruddet dukket det opp stadig flere opplysninger som tydet på at det hele handlet om parets seks barn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer