Brad Pitt og Sienna Miller:

-Brad Pitt kysset henne i skjul

Filmstjernene skal ha funnet tonen på musikkfestivalen Glastonbury.

DATER: Brad Pitt og Sienna Miller skal angivelig ha begynt å date, ni måneder etter at skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie ble kjent. Foto: NTB scanpix
DATER: Brad Pitt og Sienna Miller skal angivelig ha begynt å date, ni måneder etter at skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie ble kjent. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I september ble det kjent at Brad Pitt (53) og Angelina Jolie (42) skilles etter etter tolv år som kjærester, og to år som gift.

Nå, ni måneder etter sjokk-nyheten, skal Brad Pitt ha begynt å date den amerikanske skuespillerinnen Sienna Miller (35).

Begge var nemlig invitert til VIP-festen til Glastonbury musikkfestival i helgen, og ryktene sier de møttes i skjul i «Rabbit Hole»-området ved siden av Pyramid-scenen klokken tre på natta.

Der skal de ha holdt hender og vært svært intime sammen.

- Det så ut som om Brad og Sienna koste seg. Jeg kunne ikke tro det når jeg så de kysset, forteller en kilde til Daily Star.

Sienna Miller er blant annet kjent fra filmene «Foxcatcher» og «American sniper», og har tidligere datet blant annet skuespillerne Jude Law (44) og Tom Sturridge (31).

Saken fortsetter under bildet.

GLASTONBURY: Det er dette som skal være Brad Pitts nye flørt. Hun skal ha vært på Glastonbury festivalen årlig siden 2004. Foto: NTB scanpix
GLASTONBURY: Det er dette som skal være Brad Pitts nye flørt. Hun skal ha vært på Glastonbury festivalen årlig siden 2004. Foto: NTB scanpix Vis mer

Holder det hemmelig

En annen kilde forteller hevderat det fortsatt er tidlig, og at stjerneparet vil holde forholdet hemmelig inntil videre.

- Det er fortsatt tidlig, men de er veldig forelsket i hverandre, og de vil nyte en bekymringsløs sommer-romanse. De er veldig opptatte av å ta det rolig, forteller en venn av duoen til The Sun og fortsetter:

- Målet deres er og utforske ting utenfor offentligheten. Det kan fortsatt skjære seg, så de venter med å offentliggjøre det.

Paret skal ha forlatt konsertområdet arm i arm sammen med «The Hangover»-stjernen Bradley Cooper (42) senere på kvelden.

Verken Brad Pitt og Sienna Miller har foreløbig kommentert de siste påstandene.

FESTIVAL: Brad Pitt brukte ikke bare tiden på Sienna under festivalen. Her er han på en spesiell forhåndsvisning av en ny sør koreansk amerikansk Netflix film «Okja at the Pilton Palais». Foto: NTB scanpix
FESTIVAL: Brad Pitt brukte ikke bare tiden på Sienna under festivalen. Her er han på en spesiell forhåndsvisning av en ny sør koreansk amerikansk Netflix film «Okja at the Pilton Palais». Foto: NTB scanpix Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Jeg var redd barna skulle tro på det som sto i avisene

I kjølvannet av bruddet i fjor høst dukket det opp påstander om at det hele handlet om parets seks barn - Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11) og tvillingene Knox og Vivienne (8).

Angelina skal ha hevdet at Hollywood-kjekkasen skal ha hatt problemer med rus og med å styre temperamentet sitt. Hun søkte derfor om full omsorgsrett for alle ungene.

Siden den gang har det vært stille rundt Brad, men i mai tok han endelig bladet fra munnen.

I sitt første intervju etter bruddet avslørte Brad Pitt at han har sluttet å drikke alkohol og går i terapi.

Saken fortsetter under bildet.

FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Brad og Angelina sammen med ungeflokken på premieren av filmen Maleficent i Hollywood. Vivienne er det eneste barnet som ikke er med på bildet. Foto: Afp
FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Brad og Angelina sammen med ungeflokken på premieren av filmen Maleficent i Hollywood. Vivienne er det eneste barnet som ikke er med på bildet. Foto: Afp Vis mer

- Jeg drakk for mye

Seksbarnsfaren snakket åpent til magasinet om hvor mye han har forandret seg siden Angelina gikk fra ham.

- Jeg drakk for mye. Det ble et stort problem. Jeg er veldig glad for at det har gått et halvt år nå, det føles både godt og vondt, men jeg har fått kontroll over og kontakt med følelsene og sjelelivet mitt igjen, fortalte Brad Pitt i det eksklusive intervjuet med GQ Style.

Videre avslørte 53-åringen hvordan kan skjulte drikkingen, og at han sluttet å ruse seg fordi han ikke ville leve slik lenger.

- Helt ærlig, så kunne jeg drikke en russer under bordet med hans egen vodka. Jeg var profesjonell. Jeg var god, avslørte han.

Saken fortsetter under videoen.

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt annonserte i høst at de går hvert til sitt. Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer Vis mer

Var redd

I tiden etter bruddet ble det også kjent at Pitt var under etterforskning for barnemishandling, noe han skal ha tatt svært tungt.

Frykten for at barna skulle tro alt som sto i avisene er stor.

- Jeg var redd for at barna skulle tro på det, og at vennene deres skulle stille for mange spørsmål. Selvsagt var mesteparten falske rykter som ble skrevet for å selge. Det såret meg, sa han i mai.

GIFTET SEG: Angelina Jolie og Brad Pitt giftet seg i 2014, men i 2016 snudde lykken. Dette bildet er fra en filmscene i Mr. & Mrs. Smith, hvor paret forelsket seg. Foto: NTB scanpix
GIFTET SEG: Angelina Jolie og Brad Pitt giftet seg i 2014, men i 2016 snudde lykken. Dette bildet er fra en filmscene i Mr. & Mrs. Smith, hvor paret forelsket seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Saken ble senere henlagt.

- Jeg satt skikkelig i saksa da barnevernet ringte, forklarte han, men han la også til at dette gjorde at han og Angelina klarte å kommunisere igjen.

- Det var etter dette at vi klarte å samarbeide for å fikse ting. Vi gjør vårt beste. En advokat sa til meg: «Ingen vinner i retten, det handler om hvem som blir mest såret».

- Og det tror jeg på. Du bruker et år på å være fokusert på å bygge en sak for å bevise din uskyld. Hvorfor du har rett og de andre tar feil. Det er vanskelig. Jeg nektet å gjøre det, og heldigvis var Angelina enig. Det er sjokkerende for barna å plutselig få familien revet fra hverandre, sa han i intervjuet.

LES OGSÅ: Dette bildet satt fart i graviditetsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer