- HATER HAM: En kilde hevder overfor Now Magazine at Brad Pitt hater Jennifer Anistons kjæreste, Justin Theroux. Foto: Stella Pictures
- HATER HAM: En kilde hevder overfor Now Magazine at Brad Pitt hater Jennifer Anistons kjæreste, Justin Theroux. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Brad Pitt hater kjæresten til Jennifer

Men grunnen er ikke sjalusi.

Publisert
SEHER.NO: Jennifer Anistons (42) eksmann, Brad Pitt (47), er ikke helt fornøyd med den tidligere «Venner for livet»-stjernens valg av kjæreste.

Aniston er for tiden sammen med skuespilleren Justin Theroux (40), og det er allerede blitt hevdet at paret ønsker å få barn sammen om ikke lenge.

- Brad synes at Jennifer trenger noen som ikke er så humørsyk og mystisk som Justin. Han har alltid ønsket å se at Jennifer finner seg «den rette», som hun vil være sammen med resten av livet, delvis på grunn av skyldfølelsen han har fordi deres ekteskap tok slutt, sier en kilde til Now Magazine.

Den personen er ikke Justin, skal man tro Pitt. Nettstedet ShowbizSpy.com omtaler saken og skriver at Brad hater Jennifers kjæreste.

- Pitt liker virkelig ikke Justin og har gjort det klinkende klart til alle som har spurt ham.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Disse bildene får ryktene til å svirre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer