ENDELIG GJENFORENT: Brad Pitt skal kun ha sett sine seks barn noen få ganger etter bruddet med Angelina Jolie i september. Her avbildet med sønnen Pax, datteren Shilo og sønnen Maddox. Foto: NTB scanpix
ENDELIG GJENFORENT: Brad Pitt skal kun ha sett sine seks barn noen få ganger etter bruddet med Angelina Jolie i september. Her avbildet med sønnen Pax, datteren Shilo og sønnen Maddox. Foto: NTB scanpix Vis mer

Brad Pitt og Angelina Jolie:

- Brad Pitt fikk treffe barna i jula

Angelina Jolie skal ha organisert møtet mellom dem.

SEOGHØR.NO: De fleste fikk seg nok en overraskelse da det tidligere i år ble kjent at stjerneparet Brad Pitt (53) og Angelina Jolie (41) skulle skilles.

I ettertid har det kommet frem at skilsmisseprosessen har vært alt annet enn enkel, spesielt når det gjelder hvem av dem som skal beholde omsorgsretten for deres seks barn.

Da Jolie søkte om skilsmisse, søkte hun nemlig samtidig om full omsorgsrett for barna, men Brad har ikke gitt opp kampen om å få delt omsorg.

Fikk endelig se barna igjen

Ifølge Us Weekly har «Ocean's Eleven»-stjernen kun sett barna noen få ganger etter at paret gikk hver til sitt i september, og én av gangene skal ha skjedd i jula.

- Brad fikk se barna i jula for å levere gaver, forteller en kilde til nettstedet.

En annen kilde hevder at det var Angelina Jolie som organiserte møtet mellom dem, og at barnas terapeut også var der.

SJOKKBRUDD: Skilsmissen mellom stjerneparet Angelina Jolie og Brad Pitt var et av årets mest sjokkerende brudd. Foto: NTB scanpix
SJOKKBRUDD: Skilsmissen mellom stjerneparet Angelina Jolie og Brad Pitt var et av årets mest sjokkerende brudd. Foto: NTB scanpix Vis mer

Foreløpig skal Pitt og Jolie ha gjort en avtale som sier at Pitts møter med barna kun kan bli foretatt med en terapeut til stedet.

Pitt, som i oktober ble renvasket for barnemishandling av Los Angeles barne- og familieombud, er også nødt til å bli testet for alkohol- og narkotikamisbruk fire ganger i måneden, mens skilsmisseforhandlingene foregår.

Nylig kom det også frem at Pitt mener at Jolie og hennes advokater har delt for mye sensitiv informasjon om barna, og derfor ønsker å hemmeligholde dokumenter vedrørende barna og skilsmissen.

Gikk hver til sitt

Pitt og Jolie, kalt «Brangelina», møtte hverandre i 2005 under filminnspillingen av «Mr. & Mrs. Smith», og forlovet seg i 2012.

To år seinere ga de hverandre sitt ja i en svært privat bryllup, som fant sted i et lite kapell i vinslottet Chateau Miraval i Sør-Frankrike.

De to filmstjernene har i dag seks barn sammen: Maddox (15), Pax (13), Zahara (11) og Shiloh (10), samt tvillingene Knox og Vivienne på åtte år.

Da skilsmissen ble gjort kjent skal seksbarnsmoren ikke ha bedt Pitt om økonomisk støtte, og oppga standardfrasen «uforenelige forskjeller» som grunn i skilsmissepapirene.

LES OGSÅ: Romanseryktene svirrer mellom stjerneduoen