Brad Pitt og Angelina Jolie:

- Brad Pitt får delt omsorg

Etter en lang kamp får Brad Pitt delt omsorg for barna han har med Angelina Jolie.

DELT OMSORG: Helt siden Brad Pitt og Angelina Jolie tok ut skilsmisse i 2016 har førstnevnte ønsket delt omsorg for barna. Foto: REX / NTB
DELT OMSORG: Helt siden Brad Pitt og Angelina Jolie tok ut skilsmisse i 2016 har førstnevnte ønsket delt omsorg for barna. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden det tidligere stjerneparet Angelina Jolie (45) og Brad Pitt (57) tok ut skilsmisse i 2016, har det sett ut til at den bitre striden ikke vil ta slutt med det første.

Blant Jolie og Pitts mange uenigheter har de blant annet kranglet om hvem som skal ha ansvaret for de seks barna Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) og tvillingene Knox og Vivienne (12).

Da skilsmisseprosessen startet, ønsket Pitt delt omsorg, mens Jolie ønsket at barna skulle tilbringe mer enn halvparten av tida hos henne.

Onsdag kveld erfarer PageSix at Pitt skal ha fått ønsket sitt oppfylt, og blitt tildelt delt omsorg.

«Brad Pitt har fått tildelt delt omsorg for barna han har med Angelina Jolie etter en kamp på nesten fem år i retten», skriver nettstedet.

Også TMZ hevder de har fått bekreftet samme nyhet.

«Brad Pitt vant akkurat en stor seier i omsorgssaken med Angelina Jolie, og hun tapte virkelig stort», melder kjendisnettstedet.

VANT PRIS: Den 26. Screen Actors Guild Awards gikk av stabelen natt til mandag norsk tid, og Brad Pitt stjal showet med sin takketale. Vis mer

- Bevis

I mars hevdet Jolie at hun har bevis for at eksmannen er voldelig, og trakk ham derfor for retten for å få større forsørgeransvar for barna.

I dokumentene, som blant andre The Blast, Entertainment Tonight og Us Weekly hadde fått innsyn i, gjorde Jolie det tydelig at hun var forberedt på å vise fram «bevis og autoritet» mot Pitt angående påstanden om vold i hjemmet under skilsmisserettssaken.

Ville fjerne dommeren

Onsdag hevdet Angelina Jolie også at dommeren i saken, John Ouderkirk, nektet å la barna vitne, ifølge AP. Skuespilleren sa at barna sitter på bevis som er relevante å høre før en avgjørelse tas, uten at det er kjent hva de aktuelle bevisene skal være.

Ifølge AP ønsket seksbarnsmora også å få Ouderkirk fjernet som dommer.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

«Dommer Ouderkirk nektet Ms. Jolie en rettferdig rettssak, og utelukket bevismateriale som var relevante for barnas helse, sikkerhet og velferd, bevis som er avgjørende for saken hennes», het det i et dokument fra retten i California.

Ifølge rettsdokumenter vil Jolie anke avgjørelsen dersom det er dommer Ouderkirk som fatter beslutningen, ifølge AP. Stjerna mener han har «upassende forretningsforbindelser» med en av eksmannens advokater.

LES OGSÅ: - Venter sitt fjerde barn på seks måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer