Brad Pitt og Angelina Jolie:

- Brad Pitt får delt omsorg

Etter en lang kamp får Brad Pitt delt omsorg for barna han har med Angelina Jolie.

DELT OMSORG: Helt siden Brad Pitt og Angelina Jolie tok ut skilsmisse i 2016 har førstnevnte ønsket delt omsorg for barna. Foto: REX / NTB
DELT OMSORG: Helt siden Brad Pitt og Angelina Jolie tok ut skilsmisse i 2016 har førstnevnte ønsket delt omsorg for barna. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden det tidligere stjerneparet Angelina Jolie (45) og Brad Pitt (57) tok ut skilsmisse i 2016, har det sett ut til at den bitre striden ikke vil ta slutt med det første.

Blant Jolie og Pitts mange uenigheter har de blant annet kranglet om hvem som skal ha ansvaret for de seks barna Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) og tvillingene Knox og Vivienne (12).

Da skilsmisseprosessen startet, ønsket Pitt delt omsorg, mens Jolie ønsket at barna skulle tilbringe mer enn halvparten av tida hos henne.

Onsdag kveld erfarer PageSix at Pitt skal ha fått ønsket sitt oppfylt, og blitt tildelt delt omsorg.

«Brad Pitt har fått tildelt delt omsorg for barna han har med Angelina Jolie etter en kamp på nesten fem år i retten», skriver nettstedet.

Også TMZ hevder de har fått bekreftet samme nyhet.

«Brad Pitt vant akkurat en stor seier i omsorgssaken med Angelina Jolie, og hun tapte virkelig stort», melder kjendisnettstedet.

- Bevis

I mars hevdet Jolie at hun har bevis for at eksmannen er voldelig, og trakk ham derfor for retten for å få større forsørgeransvar for barna.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer