- Brad Pitt etterforskes for barnemishandling

Skal ha vært direkte årsak til bruddet med Angelina Jolie, ifølge nettsiden TMZ.

ETTERFORSKES: Ifølge det amerikanske nettstedet TMZ er Brad Pitt nå under etterforskning for barnemishandling. Pitt skal ha fått et utbrudd ombord i et privatfly sammen med Angelina Jolie og parets sesk barn forrige uke. Foto: Afp
ETTERFORSKES: Ifølge det amerikanske nettstedet TMZ er Brad Pitt nå under etterforskning for barnemishandling. Pitt skal ha fått et utbrudd ombord i et privatfly sammen med Angelina Jolie og parets sesk barn forrige uke. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: To dager etter at nyheten om at Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52) skal skilles ble kjent, har en ny bombe slått ned rundt filmstjerneparet.

Ifølge nettsiden TMZ, som var de første til å omtale bruddet, etterforskes Brad nå for barnemishandling.

Paret har barna Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8) sammen.

Ifølge TMZ har politiet i Los Angeles og det lokale barnevernet startet etterforskning etter å ha fått rapport om en episode som skal ha inntruffet onsdag i forrige uke.

- Ble rasende mens han var beruset

Brad skal ifølge bekymringsmeldingen ha drukket seg full mens han var sammen med Angelina og barna i deres privatfly.

I løpet av flyturen skal Brad ha blitt så sint at han skrek mot barna og også tok tak i dem fysisk. Etter at flyet landet på en flyplass i 20-tiden lokal tid, skal Brad ha fortsatt utbruddet sitt ute på rullebanen, ifølge TMZ.

People melder at bare ett av barna skal ha blitt utsatt for fysisk og verbal mishandling av Brad. Nettstedet skriver at det er usikkert hvor mange av parets seks barn som var til stede i flyet.

Saken fortsetter under bildet.

PRIVATFLY: Brad Pitt og Angelina flyr ofte privatfly verden rundt med sin familie. Her ankommer de Malta i en Gulfstream i 2014. Det er ikke kjent om flyet på bildet er det samme som de skal ha reist med i forrige uke. Foto: NTB Scanpix
PRIVATFLY: Brad Pitt og Angelina flyr ofte privatfly verden rundt med sin familie. Her ankommer de Malta i en Gulfstream i 2014. Det er ikke kjent om flyet på bildet er det samme som de skal ha reist med i forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kilder TMZ har pratet med hevder det var noen i flyet eller på flyplassen hvor familien landet, som varslet barnevernet. De koblet rutinemessig inn det lokale politiet.

Ifølge nettstedet har ekteparet allerede blitt intervjuet av barnevernet, som også ønsker å snakke med barna.

Dagen etter Brads angivelige utbrudd på privatflyet skal Angelina ha valgt å ta ut separasjon. Få dager senere søkte hun som kjent om skilsmisse.

Hverken Brad eller Angelina har foreløpig kommentert de siste påstandene.

En kilde nær Brad skal imidlertid ha sagt til TMZ at Brad ikke har gjort noe galt.

- Han tar anklagene alvorlig og sier han aldri har mishandlet barna. Det er trist at folk prøver å sette ham i verst mulig lys.

Krangler om barna

Da det ble kjent at Angelina Jolie hadde søkt om skilsmisse fra ektemannen, kom det samtidig frem at hun har søkt om omsorgsrett for alle de seks barna.

Ifølge TMZ skal Jolie ikke ha vært fornøyd med måten Pitt oppdro barna deres på. «Fury»-stjernen skal angivelig også ha hatt problemer med rus og med å styre temperamentet sitt.

Onsdag meldte TMZ at Brad Pitt kommer til å kjempe for å få delt omsorgsrett for barna.

- Det er ingen sjanse for at han vil la Angelina få omsorgsretten alene. Han vil gjerne la Angelina ta del i oppdragelsen, men vil ikke la henne knuse ham, sier en kilde til nettsiden TMZ.

Saken fortsetter under bildet.

ISFRONT: Ifølge amerikanske medier er stemningen mellom Angelina Jolie og hennes kommende eksmann Brad Pitt langt ifra god. Ifølge TMZ ønsker Jolie å ha omsorgsretten for parets seks barn alene.   Foto: Afp
ISFRONT: Ifølge amerikanske medier er stemningen mellom Angelina Jolie og hennes kommende eksmann Brad Pitt langt ifra god. Ifølge TMZ ønsker Jolie å ha omsorgsretten for parets seks barn alene. Foto: Afp Vis mer

I sine offisielle uttalelser har det tidligere Hollywood-paret vektlagt at de tenker på barnas beste. Spekulasjonene som har svirret rundt dem de siste dagene, har de derimot ikke kommentert.

- Dette er veldig trist for meg, men det som betyr aller mest nå, er barnas beste. Jeg ber pressen pent om å gi dem den roen de fortjener i denne utfordrende tida, kommenterte Brad Pitt i en uttalelse til bladet People.

Jolies talsperson, Robert Offer, har uttalt til Sky News at beslutningen om skilsmisse er tatt av hensyn til «familiens beste».

- Hun ønsker ikke kommentere bruddet, og ber om respekt for privatlivets fred, sier Offer.

Seoghør.no følger saken.

LES OGSÅ: - Han vil kjempe for delt omsorgsrett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer