Brad Pitt avlyser filmpremiere

- Jeg fokuserer for tiden på familiesituasjonen min.

AVLYSER: Brad Pitt har avlyst en filmpremiere han skulle deltatt på for å fokusere mer på familien etter skilsmissen som har sjokket en hel verden.  Foto: Broadimage
AVLYSER: Brad Pitt har avlyst en filmpremiere han skulle deltatt på for å fokusere mer på familien etter skilsmissen som har sjokket en hel verden. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I etterdønningene etter «sjokkbruddet» mellom skuespiller Brad Pitt og Angelina Jolie som skilles etter 11 år, varsler Pitt nå at han ikke kommer til å dukke opp på sin siste filmpremiere.

«Familie situasjon»

Brad Pitt skulle egentlig delta på dokumentarfilmen «Voyage of Time», regissert av Terrence Malick, som har premiere onsdag. Pitt har fortellerstemmen i dokumentaren.

Etter skilsmissen velger nå Pitt å stå over premieren fordi han trenger å fokusere på familien, skriver The Hollywood Reporter. 

- Terrences «Voyage Of Time» er en fantastisk og unik film for familier og barn som viser tidas utvikling, sier Pitt i en uttalelse til nettstedet.

- Jeg er veldig takknemlig for å være en del av et slikt fascinerende og lærerikt prosjekt, men jeg fokuserer for tiden på min familiesituasjon, og ønsker ikke å avlede oppmerksomheten bort fra denne ekstraordinære filmen, som jeg oppfordrer alle til å se, sier han videre.

Saken fortsetter under bildet.

SEKSBARNSFAR: Pitt og Jolie har barna Maddox (14), Pax (12), Zahara (10), Shiloh (9) og tvillingene Knox og Vivienne (7) sammen. Her er skuespilleren sammen med Maddox, Pax og Shiloh på en filmpremiere for to år siden. Foto: Afp
SEKSBARNSFAR: Pitt og Jolie har barna Maddox (14), Pax (12), Zahara (10), Shiloh (9) og tvillingene Knox og Vivienne (7) sammen. Her er skuespilleren sammen med Maddox, Pax og Shiloh på en filmpremiere for to år siden. Foto: Afp Vis mer

- Veldig trist

Kort tid etter at nyheten om skilsmissen ble kjent, kommenterte Brad Pitt bruddet i en uttalelse overfor bladet People:

- Dette er veldig trist for meg, men det som betyr aller mest nå, er barnas beste. Jeg ber pressen pent om å gi dem den roen de fortjener i denne utfordrende tida, sier han.

Jolies talsperson, Robert Offer, sier til Sky News at beslutningen om skilsmisse er tatt av hensyn til «familiens beste».

- Hun ønsker ikke kommentere bruddet, og ber om respekt for privatlivets fred, sier Offer.

Pitt og Jolie, populært kalt «Brangelina», møtte hverandre under filminnspillingen av «Mr. & Mrs. Smith» i 2005, og forlovet seg i 2012.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

FALT FOR HVERANDRE PÅ JOBB: Pitt og Jolie har innrømmet at de innledet et forhold med hverandre mens de spilte inn filmen "Mr & Mrs. Smith" i 2004. Brad var den gang gift med Jennifer Aniston. Foto: wenn.com
FALT FOR HVERANDRE PÅ JOBB: Pitt og Jolie har innrømmet at de innledet et forhold med hverandre mens de spilte inn filmen "Mr & Mrs. Smith" i 2004. Brad var den gang gift med Jennifer Aniston. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Justin Theroux uttaler seg om «Brangelina»-bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer