Brad Pitt avlyser filmpremiere

- Jeg fokuserer for tiden på familiesituasjonen min.

AVLYSER: Brad Pitt har avlyst en filmpremiere han skulle deltatt på for å fokusere mer på familien etter skilsmissen som har sjokket en hel verden.  Foto: Broadimage
AVLYSER: Brad Pitt har avlyst en filmpremiere han skulle deltatt på for å fokusere mer på familien etter skilsmissen som har sjokket en hel verden. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I etterdønningene etter «sjokkbruddet» mellom skuespiller Brad Pitt og Angelina Jolie som skilles etter 11 år, varsler Pitt nå at han ikke kommer til å dukke opp på sin siste filmpremiere.

«Familie situasjon»

Brad Pitt skulle egentlig delta på dokumentarfilmen «Voyage of Time», regissert av Terrence Malick, som har premiere onsdag. Pitt har fortellerstemmen i dokumentaren.

Etter skilsmissen velger nå Pitt å stå over premieren fordi han trenger å fokusere på familien, skriver The Hollywood Reporter. 

- Terrences «Voyage Of Time» er en fantastisk og unik film for familier og barn som viser tidas utvikling, sier Pitt i en uttalelse til nettstedet.

- Jeg er veldig takknemlig for å være en del av et slikt fascinerende og lærerikt prosjekt, men jeg fokuserer for tiden på min familiesituasjon, og ønsker ikke å avlede oppmerksomheten bort fra denne ekstraordinære filmen, som jeg oppfordrer alle til å se, sier han videre.

Saken fortsetter under bildet.

- Veldig trist

Kort tid etter at nyheten om skilsmissen ble kjent, kommenterte Brad Pitt bruddet i en uttalelse overfor bladet People:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer