Brad Pitt åpner seg om farsrollen

- Det er kaos. Totalt kaos.

STOLTE FORELDRE: I 2013 tok Brad Pitt og kona Angelina Jolie med seg eldstesønnen Maddox på den røde løperen under The Governor Awards i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
STOLTE FORELDRE: I 2013 tok Brad Pitt og kona Angelina Jolie med seg eldstesønnen Maddox på den røde løperen under The Governor Awards i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Brad Pitt (51) elsker livet som ektemann til Angelina Jolie (39) og pappa til de seks barna Maddox (14), Pax (11), Zahara (10), Shiloh (9) og tvillingene Knox og Vivienne (7).

Og selv om kjekkasen innrømmer at det er svært høylytt hjemme hos dem og at huset ofte står på hodet, så skulle han gjerne hatt dobbelt så mange unger.

- Alle snakker om gleden av å ha barn. Bla, bla, bla. Men jeg visste aldri hvor høyt jeg kunne elske noen før jeg så ansiktene til barna mine, forteller Pitt i et intervju med The Telegraph.

- Det er mye kjærlighet, mye krangling, mange anklager, mye tannpussing og mye søling. Det er kaos. Totalt kaos. Men utrolig mye moro.

Saken fortsetter under bildet.

KVALITETSTID: Brad og Angelina på shopping med tvillingene Knox og Vivienne i New York tidligere i år.   Foto: NTB Scanpix
KVALITETSTID: Brad og Angelina på shopping med tvillingene Knox og Vivienne i New York tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hadde selv en streng oppdragelse

Skuespilleren hadde opprinnelig sett for seg å ha et helt fotball-lag med smårollinger.

- Angie og jeg tok sikte på et dusin barn, men vi ga oss etter seks, avslører han i intervjuet.

Videre forteller Brad at hans egen barndom var ganske annerledes enn barnas.

Selv vokste skuespilleren opp i Springfield Missouri i USA, som eldstemann av tre søsken, og ingen av dem var på noen måte like høylytte som sine egne barn.

- Min far var veldig veldig tøff, sier han og deler at han hadde en streng religiøs oppdragelse.

- Jeg har kvittet meg med all den kristne skyldfølelsen som handler om hva man kan og ikke kan gjøre, eller burde og ikke burde gjøre.

Likevel sier Pitt at han er inspirert av de viktigste grunnpilarene i barnetroen i sin egen oppdragelse av ungene.

- Foreldrene mine understreket alltid at det var viktig å være kompetent og i stand til å gjøre ting for seg selv. Integritet stod høyt, og det prøver vi også å videreføre til våre barn, forklarer han.

Saken fortsetter under bildet.

STORFAMILIE PÅ TUR: Her er Angelina Jolie på flyplassen i Los Angeles med de fire eldste barba Maddox, Pax, Zahara og Shiloh.

Pictured: Angelina Jolie, Kids
Ref: SPL1162834  271015  
Picture by: MONEY$HOT / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:	310-821-2666
New York:	212-619-2666
London:	870-934-2666
photodesk@splashnews.com
 Foto: Splash News
STORFAMILIE PÅ TUR: Her er Angelina Jolie på flyplassen i Los Angeles med de fire eldste barba Maddox, Pax, Zahara og Shiloh. Pictured: Angelina Jolie, Kids Ref: SPL1162834 271015 Picture by: MONEY$HOT / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com Foto: Splash News Vis mer

«Fight Club»-stjernen prøver å ikke overdisiplinere, men i stedet hjelpe barna å finne sine egne veier.

- Jeg føler min jobb er å vise dem rundt. Hjelpe dem å finne ut hva de ønsker å gjøre med livene sine ved å legge frem ulike ting for dem og trekke dem tilbake når de trår over grenser slik at de finner ut hvem de er.

Selv hevder han at barna har hjulpet ham til å finne sin vei som skuespiller, og takker familien for karrieren.

- Jeg var en ganske god skuespiller tidligere, men hadde definitivt mine opp- og nedturer. Jeg synes jeg har blitt en veldig god skuespiller, og jeg er sikker på at mye av det kommer med alder og visdom, men jeg ser absolutt et skifte etter at jeg startet familie, forteller han til The Telegraph, og fortsetter:

- De trenger meg, så jeg tror det gjorde meg mindre anspent og mindre stresset. Nå gjør jeg det veldig klart at hvis jeg sier ja til en rolle som tar meg bort fra familien, så må det være noe jeg tror på, og noe de kan se og være stolte av.

LES OGSÅ: Angelina Jolie (39) elsker å være i overgangsalderen