TIÅRETS STØRSTE KJENDISPAR. På tampen av et forrige århundre ble Brad Pitt og Jennifer Aniston kjendishimmelens mest profilerte mann og kone. In Touch rapporterer at de nå ser mer til hverandre igjen. Foto: Stella Pictures
TIÅRETS STØRSTE KJENDISPAR. På tampen av et forrige århundre ble Brad Pitt og Jennifer Aniston kjendishimmelens mest profilerte mann og kone. In Touch rapporterer at de nå ser mer til hverandre igjen. Foto: Stella PicturesVis mer

Brad og Jennifer møttes til lunsj

Endelig snakker eksene sammen igjen!

SEHER.NO: Flere kilder har de siste månedene hevdet at superparet Angelina Jolie (33) og Brad Pitt (45) har problemer.

Og det at Brad nå - etter flere års fravær - har tatt opp kontakten med sin ekskone, Jennifer Aniston (40), hjelper nok ikke på situasjonen.  

Ifølge flere kilder skal nemlig Brad og Jennifer ha holdt regelmessig kontakt den siste tiden, og snakket sammen både ansikt til ansikt og over telefon.

Både Jennifer og Angelina har befunnet seg i New York de siste ukene, i forbindelse med innspillingen av henholdsvis "The Baster" og "Salt".

Ifølge Bollyadda.com var det Jennifer som tilslutt bestemte seg for å gjenoppta kontakten med eksmannen, som har bodd på the Waldorf-Astoria med barna mens Angelina har spilt inn film.

- Jen booket seg to spa-timer på hotellet fordi hun håpet på å treffe Brad. Men tilslutt bestemte hun seg for å ringe ham og fortelle at hun befant seg i New York og hadde lyst til å treffe henne. Hun ville snakke med ham om noen ting som plaget henne og Brad sa ja til å møtes, forteller en kilde.

Angelina på sin side skal ikke ha blitt spesielt fornøyd, da hun fant ut at samboeren hadde forsvunnet for å snakke med eksen.

- Da Angelina kom tilbake på hotellet etter en lang og slitsom dag på settet, fortalte Brad at han hadde møtt Jen til lunsj. Men for Angie var det ikke bare en lunsj. Det var nok et eksempel på at Jen preger forholdet deres. Angie ble lei seg og sjokkert og skrek til ham i en halvtime. Hun gikk ut av rommet og ropte "jeg orker ikke se på deg engang akkurat nå", sier kilden.

Siden den omstridte lunsj-daten har Brad og Jen snakket oftere og oftere sammen på telefonen, og ifølge In Touch Weekly har filmkjekkasen fått flere råd i forhold til situasjonen med Angelina.

- Brad har innrømmet følelsene sine overfor Jen. Han har fortalt henne at han forsøker å få forholdet til Angelina til å funke, men at han mislykkes, sier en kilde.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Brad flyttet ut!