FOR NYFORELSKEDE: I denne vakre himmelsengen tilbragte Brad Pitt og Angelina Jolie sin aller første ferie, i en romantisk ferievilla i Kenya.  Foto: Ronny Frimann
FOR NYFORELSKEDE: I denne vakre himmelsengen tilbragte Brad Pitt og Angelina Jolie sin aller første ferie, i en romantisk ferievilla i Kenya. Foto: Ronny FrimannVis mer

Brad og Angelinas hemmelige hule

I denne senga trakk Brad Pitt og Angelina Jolie seg unna verden, da forholdet fortsatt var en hemmelighet.

SEHER.NO: Det var med god grunn Brad Pitt og Angelina Jolie valgte kysten av Kenya som sitt aller første kjærlighetsrede da de var ferdige med innspillingen av storfilmen Mr. & Mrs. Smith.

Alfajiri luksusresort ligger høyt hevet over Diani Beach en time utenfor Mombasa med utsikt over Det indiske hav. Her kan du uforstyrret leve ut dine drømmer om champagne i poolen, late dager i en solseng eller andre eksotiske ønsker.

Det var hit Kathrine Sørland, redaktør av det nye magasinet "Bryllupsreiser", valgte å legge bladets første motereportasje.

- Vi overnattet i en fantastisk villa bygget inn i åskammen over stranden, med en utrolig utsikt, forteller hun entusiastisk.

- I etterkant fikk jeg vite at det var samme hus som Brad Pitt og Angelina Jolie leide da de stakk av første gang. Jeg hadde nektet å stå opp om jeg visste at Brad Pitt hadde ligget i senga mi! sier Kathrine i et intervju med Se og Hør.

PLANLEGGE ROMANTISK REISE?
- få gode tips i det nye Bryllupsmagasinet
 (ekstern lenke)

KUPP TIL KENYA NÅ
- billigere blir det ikke
(ekstern lenke)

Pitts seng kan bli din, for den nette sum av 600 dollar natten. Da er all mat, vin, sjåfør og det meste annet du skulle finne på, inkludert. Både golf og treningssenter er en del av pakka, og det finnes ikke det ønske vertskapet ikke kan oppfylle.

Kanskje med unntak av å fylle sengen din med Brad Pitt.

Les mer på www.alfajirivillas.com

Les resten av artikkelen og se flere bilder på ZINE TRAVEL