Brad Pitt og Angelina Jolie:

Brad og Angelinas barn gikk amok på museum

Ungeflokken på seks, klarte ikke å oppføre seg. Vaktene måtte be Angelina holde styr på ungene sine.

FAMILIEN: Brad Pitt og Angelina Jolie med barna Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox, og Vivienne. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEN: Brad Pitt og Angelina Jolie med barna Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox, og Vivienne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespillerne Angelina Jolie (43) og Brad Pitt (54) sjokkerte en hel verden da de i september 2016 delte nyheten om at de skulle skilles.

Det var Jolie som fikk omsorgsretten for deres seks barn, Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (10).

Likevel har det ikke gått knirkefritt når det gjelder å komme frem til en enighet rundt detaljene i fordelingen av barna.

Jolie bor for tiden i London, under innspillingen av filmen «Maleficent 2». Da hun ville ta med ungene på Natural History Museum i London gikk det som det ofte går med barn som kjeder seg.

- Noen av barna hennes løp rundt og prøvde å ta på utstillingsobjektene, til tross for at det var skilt med «vennligst ikke rør» overalt, sier en kilde til Radar Online.

Dyr museumstur

Kilden forteller videre at de på et tidspunkt var nær å velte en utstilling med dinosaurknokler og fossiler. Da et av barna prøvde å ta noen av månesteinene, måtte museumets vakter bryte inn.

- De gikk bort til Angelina og fortalte henne at hun måtte holde styr på ungene sine, hvis ikke ville de bli kastet ut, forteller kilden, og legger til:

- Hvis barna hadde klart å ødelegge noe på museumet, ville reparasjonene ha kostet mer enn hva Angelina har råd til.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 21.06.2013 LYTTET: Hollywood-stjerna Angelina Jolie fikk høre de syriske flyktningene fortelle sine dramatiske historier da hun i går besøkte flyktningeleiren Zaatari i Jordan. Video: UNCHR Vis mer

Nylig skrev OK! Magazine at Angelina Jolie vurderer å adoptere sitt syvende barn, til tross for at det fremdeles ikke er enighet om fordelingen av barna mellom Angelina og Brad.

I rettsdokumenter nettstedet The Blast fikk tilgang til tidligere i sommer, står det at Jolie kan miste foreldreretten dersom hun ikke lar barna tilbringe mer tid sammen med sin far.

Det står blant annet at det er skadelig for dem å ikke ha et forhold til faren, og hvor viktig det er at samtlige av barna har et sunt og sterkt forhold til både mor og far.

Klare regler

Det var i 2016 at Brad Pitt ble anklaget for barnemishandling etter en hendelse ombord på et privatfly. Saken ble senere henlagt, og «Fury»-stjernen renvasket.

Et av problemene som er tatt opp i rettsdokumentene er barnas mobiltelefoner. Ifølge dokumentene er Angelina nødt til å gi eksmannen nummeret til hvert av barna, og la ham ringe dem når han vil.

Hun har heller ikke tillatelse til å lese tekstmeldinger mellom barna og Brad.

DIREKTE: NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg og Angelina Jolie, spesialutsending for FNs høykommissær for flyktninger, holder felles pressekonferanse for å diskutere hva som kan gjøres for å forhindre seksualisert vold mot kvinner i konfliktområder. Video: NTB Scanpix Vis mer

Paret møttes under innspillingen av filmen «Mr. and Mrs. Smith» i 2005. På det tidspunktet var han sammen med skuespilleren Jennifer Aniston (49). Det ble slutt mellom dem etter fem års ekteskap på grunn av affæren Pitt hadde med Angelina.

Lykken varte heller ikke med Angelina, og for en stund siden åpnet han seg om tiden før bruddet.

- Jeg drakk for mye. Det ble et stort problem. Jeg er veldig glad for at det har gått et halvt år nå, det føles både godt og vondt, men jeg har fått kontroll over og kontakt med følelsene og sjelelivet mitt igjen, fortalte Brad Pitt i et eksklusivt intervju med GQ Style.

LES OGSÅ: - Ingen vet hva som skjer bak lukkede dører

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer