Brad og Angelina viste følelser på filmpremiere

Stjerneparet strålte arm i arm på «By the Sea»-premieren i Los Angeles. Se bildespesial!

STRÅLTE SAMMEN: Torsdag kveld hadde Angelina Jolies og Brad Pitts film «By the Sea» premiere i Los Angeles. Stjerneparet tok seg flott ut sammen og var ikke redde for å vise følelser og nærkontakt.  Foto: NTB Scanpix
STRÅLTE SAMMEN: Torsdag kveld hadde Angelina Jolies og Brad Pitts film «By the Sea» premiere i Los Angeles. Stjerneparet tok seg flott ut sammen og var ikke redde for å vise følelser og nærkontakt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Brad Pitt (51) og Angelina Jolie (40) har vært igjennom et par tøffe år, i forbindelse med at Jolie fjernet både brystene og eggstokkene for å unngå kreft.

Etter å ha snakket ut om den krevende tiden i et åpenhjertig intervju på «The Today Show», var ekteparet klare for å feire på den røde løperen i L. A. torsdag kveld.

Da var det nemlig duket for festpremiere på «By the Sea», stjerneparets felles filmprosjekt. Ifølge People markerte premieren dessuten åpningen av årets American Film Institute Festival.

Angelina Jolie, som både har skrevet og regissert det romantiske dramaet, strålte i en juvelbesatt stroppeløs kjole på den røde løperen. Arm i arm med regissørkona var en stilig Brad Pitt i sort dress og matchende tversoversløyfe.

Saken fortsetter under bildet.

Paret, som giftet seg i en hemmelig seremoni i august 2014, benyttet tilsynelatende frikvelden fra de seks barna sine til å være litt romantiske. Turtelduene smilte, holdt rundt hverandre og utvekslet kjærlige gester foran fotografene.

Se bilder fra «By the Sea»-premieren nedenfor:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer