- Brad og Angelina utsetter bryllupet

Kaller det hele et «fullstendig kaos».

UTSATT PÅ UBESTEMT TID: Kilder hevder Brad Pitt ønsket å gifte seg i sommer, men Angelinas hektiske hverdag gjør det hele til et fullstendig kaos. Foto: All Over Press
UTSATT PÅ UBESTEMT TID: Kilder hevder Brad Pitt ønsket å gifte seg i sommer, men Angelinas hektiske hverdag gjør det hele til et fullstendig kaos. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter mange år sammen bestemte superparet Brad Pitt (48) og Angelina Jolie (36) i april at de skulle gifte seg.

Nå ser det imidlertid ut til at bryllupet er utsatt på ubestemt tid. Det er Daily Mail som melder om utsettelsen, og det hele skal være grunnet Angelinas hektiske hverdag med mye jobbing.

Paret og deres seks barn oppholder seg for tiden i London, der Jolie spiller inn sin nyeste film, «Maleficent».

- Gifteplanene er et fullstendig kaos etter at hun bestemte seg for å spille inn tre filmer rett etter hverandre. Brad liker ikke at hun må jobbe så mye, fordi det ødelegger planene for et sommerbryllup, sier en kilde til avisen.

Samtidig som Jolie jobber mer enn vanlig, tar Pitt seg mer fri for å passe på barna. I tillegg hjelper Angelinas far, Jon Voight, til.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Angelina fjernet forlovelsesringen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer