- Brad og Angelina skal gifte seg

Magasin-gigant klistrer nyheten over hele forsiden.

<strong>HINTER TIL BRYLLUP:</strong> I mai fortalte Brad Pitt at parets barn ønsker at foreldrene skal gifte seg. Foto: Stella Pictures
HINTER TIL BRYLLUP: I mai fortalte Brad Pitt at parets barn ønsker at foreldrene skal gifte seg. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Brad Pitt (47) og Angelina Jolie (35) skal gifte seg. Det skriver magasin-giganten Us Weekly, som har viet nyheten en hel forside.

Det ble senest i april hevdet at superparet skal gifte seg, den gang av avisen National Enquirer, som har et mer rufsete rykte på seg.

Us Weekly har vært i kontakt med tre forskjellige kilder, som alle kan fortelle den samme tingen. Denne gangen skal det være sant.

Bladet skriver at bryllupet vil stå allerede denne sommeren.

«Ekteskapsløftene kan bli gitt i det renoverte slottet Chateau Miraval i Correns, Frankrike.», skrives det på nettsidene til UsMagazine.com.

Samtidig hevdes det at bryllupet ikke vil bli i nærheten av så stort og dyrt som da Pitt i 2000 giftet seg med Jennifer Aniston. Ifølge kildene vil det hele bli intimt og uformelt.

Og Pitt selv ga nylig et hint til USA Today.

- Barna snakker om giftermål. Det betyr mer og mer for dem, fortalte han i mai.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette er faktisk ikke Brad Pitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer