BARNA HJALP TIL: Angelina Jolie og Brad Pitt måtte love barna å si unnskyld til hverandre når de krangler. Foto: All Over Press
BARNA HJALP TIL: Angelina Jolie og Brad Pitt måtte love barna å si unnskyld til hverandre når de krangler. Foto: All Over PressVis mer

Brad og Angelina måtte love å si unnskyld

De sa: «Lover dere?», og vi svarte: «Vi lover!».

SEOGHØR.NO: I slutten av august giftet superparet Brad Pitt (50) og Angelina Jolie (39) seg. Det hele fant sted i Frankrike uten at Hollywood-pressen visste noe som helst.

KONE OG EKTEMANN: Jolie og Pitt giftet seg i Frankrike 23. august. Foto: All Over Press
KONE OG EKTEMANN: Jolie og Pitt giftet seg i Frankrike 23. august. Foto: All Over Press Vis mer

I etterkant av bryllupet har stjerneparet kommet med noen avsløringer om hvordan forberedelsene og bryllupet var, og både Brad og Angelina har fortalt at barna spilte en sentral rolle.

Blant annet hjalp de til med dekoreringen av Angelinas brudekjole.

Nå har Angelina gitt et nytt intervju. Denne gangen åpner hun seg i desemberutgaven av Vanity Fair, og superstjernen sier at barna også spilte en sentral rolle da paret skrev ekteskapsløfter.

- De forventer ikke at vi aldri skal krangle med hverandre, men de fikk oss til å love hverandre å si unnskyld dersom det skulle skje. De sa: «Lover dere?», og vi svarte: «Vi lover!», sier hun ifølge Daily Mail.

I intervjuet sier også Jolie at livet føles annerledes som gift.

- Ja, det virker annerledes. Det kjennes godt å være mann og kone, sier hun.

Pitt og Jolie har seks barn, Maddox (13), Pax (10), Zahara (9), Shiloh (8), Knox og Vivienne (begge 6). De tre eldste er adopterte.

LES OGSÅ: - Angelina er ikke sjefen hjemme

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.