<strong>VEKKER OPPSIKT:</strong> Uansett hvor Brad Pitt, Angelina Jolie og barna ferdes blir det stor oppstandelse.  Foto: All Over Press
VEKKER OPPSIKT: Uansett hvor Brad Pitt, Angelina Jolie og barna ferdes blir det stor oppstandelse. Foto: All Over Press Vis mer

- Brad og Angelina lever som fengselsfanger

Skuespillerstjernen Matt Damon synes synd på vennene Brad Pitt og Angelina Jolie.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Matt Damon (40) er en av Hollywoods største stjerner, men mener han kan gå nærmest umerket rundt i New York.

Han synes synd på «Ocean's Eleven»-kollega Brad Pitt og kjæresten Angelina Jolie. 
 
- Jeg har venner som lever som fengselsfanger. Brad Pitt og Angelina Jolie for eksempel, sier Matt Damon til den tyske TV-kanalen TELE 5.

- De kan ikke gå noe sted. Hvis de går en tur, blir det til en internasjonal begivenhet, sier Damon.

Skuespilleren som selv er en av Hollywoods mest innbringende stjerner, med Jason Bourne-filmene, «The Departed», «Hereafter» og «True Grit», mener han selv er langt heldigere. 

- Jeg er veldig heldig, fordi jeg har det beste fra to verdener. Jeg gjør jobben jeg elsker og trenger, men jeg trenger ikke paramilitære tropper for å beskytte meg når jeg går ut døra hjemme, sier han.

- Helt siden jeg ble sammen med kona mi Luciana og vi fikk barn, har hele livet mitt handlet om det. Det ga livet mitt en dramatisk ny retning, sier Damon.

Damon og Luciana har fire døtre. De giftet seg i mars 2003.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Brad og Angelina skal gifte seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer