PÅ REISE: Angelina Jolie er stadig på reise med sine seks barn. Her er hun i London sammen med jentene Shiloh, Knox, Vivienne og Zahara.  Foto: All Over Press
PÅ REISE: Angelina Jolie er stadig på reise med sine seks barn. Her er hun i London sammen med jentene Shiloh, Knox, Vivienne og Zahara. Foto: All Over Press Vis mer

Brad og Angelina leide luksustog for 400 000 kroner

Brad Pitt og Angelina Jolie ville at barna skulle få reise med tog.

Publisert
SEHER.NO: Stjerneparet Brad Pitt (47) og Angelina Jolie (36) har lenge oppholdt seg i London, der Pitt spiller inn sin siste film «World War Z».

Nylig bestemte paret at ungeflokken på seks skulle få oppleve Skottland, og leide et privat tog for å frakte familien på åtte fra London til Glasgow.  Maddox (9), Pax (7), Zahara (6), Shiloh (5), Knox og Vivienne (3) er nemlig store tilhengere av filmene om Harry Potter, og ville reise med et tog som lignet toget i filmen - Hogwart’s Express.

- De er vant til førsteklasses reiser på fly, men det er svært sjeldent de reiser med tog. Barna elsket det og løp gjennom vognene og så ut på det flotte landskapet, sier en venn av paret til den engelske tabloidavisen The Mirror.

Togturen tok fem timer og kostet hele 400 000 kroner. De fremmøtte som ventet seg et glimt av stjerneparet på togstasjonen i Skottland ble skuffet.

- Pitts dobbeltgjenger lurte fansen et øyeblikk, før de så Brad og Angelina gå ut av toget og inn i en ventende bil, forteller en av de fremmøtte.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette er faktisk ikke Brad Pitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer