Brad og Angelina jubler

Natt til søndag kom barnet halve verden har ventet på. Angelina Jolie fødte en velskapt datter.

VAKKERT PAR: Angelina og Brad har blitt foreldre sammen. Datteren skal hete Shiloh Nouvel! Foto: AP/SCANPIX
VAKKERT PAR: Angelina og Brad har blitt foreldre sammen. Datteren skal hete Shiloh Nouvel! Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ventetiden er over!


Angelina Jolie (30) fødte søndag en velskapt datter. Hun skal hete Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Det bekrefter parets talsmann Cindy Guagenti.


Sammen med Brad Pitt (42) flyktet hun til Namibia for å få fred rundt fødselen. Det har lykkes godt. Knapt et bilde av de to har dukket opp i avisene. De har bodd på en afrikansk farm der eiendommen er innhyllet i store grønne presenninger. Namibisk politi har voktet området som en fangeleir!


MER OM VENTETIDEN: Se her!


I fred og ro har de telt ned dagene, og med termin 3. juni var det ikke så rart at Pitt droppet å lansere sin nye film i Cannes denne uken... Og magefølelsen hans var riktig: I natt kom nemlig parets første felles barn.


I følge amerikansk presse er det den namibiske guvernøren Samuel Nuuyuma som har valgt pikens første navn. Han møtte Hollywood-paret til middag for noen uker siden. Det er ennå uklart hva navnet betyr.


HER SKAL DE BO: Se her!


Barnets andre navn er fransk og betyr "ny".  Jolie er også fransk og betyr "skjønn".


Brad Pitt og Angelina Jolie møttes da de spilte inn action-filmen "Mr. og Mrs. Smith" i 2004. Det var kjærlighet ved første blikk, men den gang var Pitt gift med Friends-stjernen Jennifer Aniston. Først da han gikk fra Jennifer kunne han konsentrere seg om kjærligheten til Angelina.


VIL IKKE GIFTE SEG: Se her!


Fra før har hun adoptert sønnen Maddox (4) fra Kambodsja og Zahara (15 måneder) fra Etiopia. Brad har også adoptert dem, og nå har de to godhjertede filmstjernene altså fått sitt første barn med naturmetoden!


SELGER BABYBILDER: Se her!


 


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer