BABYLYKKE: Brad Pitt og Angelina Jolie legger ikke skjul på at de elsker å ha en stor familie.  Foto: NTB scanpix
BABYLYKKE: Brad Pitt og Angelina Jolie legger ikke skjul på at de elsker å ha en stor familie. Foto: NTB scanpixVis mer

- Brad og Angelina har blitt foreldre igjen

Stjerneparet skal ha ønsket sitt sjuende barn velkommen i hemmelighet.

SEOGHØR.NO: Det siste året har ryktene svirret om at superparet Angelina Jolie (40) og Brad Pitt (52) planlegger å adoptere igjen. 

Nå melder flere amerikanske medier at det populære ekteparet har adoptert en gutt fra Kambodsja.

Ifølge Mirror har Jolie falt pladask for den 16 måneder gamle gutten Allouy Shoun, den yngste av 13 søsken. Familien bor i slummen i byen Siem Reap i Kambodsja. 

Jolie og flere av barna er for tiden i Kambodsja for innspillingen av hennes nyeste filmprosjekt «First They Killed My Father». 

- Angelina har betalt nesten 10 millioner kroner for å hjelpe familien i tillegg til å adoptere vesle Allouy, sier en kilde til nettstedet. 

Brad og Angelina har foreløpig ikke kommentert påstandene.

Døtrene hjelper til 

FORELDRE IGJEN: Brad og Angelina Jolie er foreldre til seks barn, der tre av dem er adoptert. Nå hevder flere kilder at paret har utvidet søskenflokken. Foto: NTB scanpix
FORELDRE IGJEN: Brad og Angelina Jolie er foreldre til seks barn, der tre av dem er adoptert. Nå hevder flere kilder at paret har utvidet søskenflokken. Foto: NTB scanpix Vis mer

Jolie kom i kontakt med familien etter døtrene Zahara (10) og Shiloh (9) ble kjent med Allouys 16 år gamle søster Leida. 

Ifølge RadarOnline skal de to jentene ha gått sammen og kjøpt nye klær til familien og to nye sykler til dem.

- Vi hadde bare én sykkel til hele familien, og den var  veldig gammel. Det var en fantastisk gave! Shiloh og Zahara er fantastiske mennesker, sier 16-åringen til RadarOnline, ifølge Mirror

Elsker livet som foreldre 

Brad og Angelina har vært et av Hollywoods mest berømte par siden de falt for hverandre under innspillingen av filmen «Mr. and Mrs. Smith» i 2005. De giftet seg i august i 2014.

Fire år før Angelina møtte Brad, adopterte hun sitt første barn Maddox (14) fra Kambodsja. Tre år senere ble flokken utvidet med Zahara (10) fra Etiopia og i 2007 adopterte hun den da tre år gamle Pax (11) fra Vietnam. I mai 2006 fødte skuespilleren sitt første biologiske barn med Pitt da Shiloh (9) kom til verden. Tvillingene Knox og Vivienne (7) ble født tre år senere. 

- Livet mitt forandret seg da jeg fikk barn og de er lykken i livet mitt, har Jolie uttalt ifølge Splash News.

Brad nøler heller ikke med å skryte av livet på hjemmebane. 

- Alle snakker om gleden av å ha barn. Bla, bla, bla. Men jeg visste aldri hvor høyt jeg kunne elske noen før jeg så ansiktene til barna mine, har Bratt Pitt fortalt til The Telegraph.

STJERNEPAR: Brad Pitt og Angelina Jolie er et av verdens mektigste par. I fjor feiret de ti år sammen.  Foto: NTB scanpix
STJERNEPAR: Brad Pitt og Angelina Jolie er et av verdens mektigste par. I fjor feiret de ti år sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Fridde etter kun tre uker