ANGELINA BEHOLDER BARNA: En representant fra Angelina Jolie-leiren forteller nå at skuespilleren har fått omsorgsretten for barna sine. Brad har på sin side ikke ønsket å kommentere saken. Kilder hevder imidlertid at avtalen som foreligger nå ikke er endelig.  Foto: SipaUSA
ANGELINA BEHOLDER BARNA: En representant fra Angelina Jolie-leiren forteller nå at skuespilleren har fått omsorgsretten for barna sine. Brad har på sin side ikke ønsket å kommentere saken. Kilder hevder imidlertid at avtalen som foreligger nå ikke er endelig. Foto: SipaUSAVis mer

Brad og Angelina har blitt enige om barnefordelingen

Det tidligere superparets seks barn blir hos én av foreldrene.

SEOGHØR.NO: Tidligere i høst kom sjokkbeskjeden om at Hollywoods største par, Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52), skulle gå fra hverandre.

Skilsmissen kom som lyn fra klar himmel, og det ble gitt få detaljer rundt hvorfor superduoen hadde valgt å gå fra hverandre.

I kjølvannet av nyheten har det imidlertid dukket opp stadig flere opplysninger som tyder på at det hele handler om parets seks barn.

Brad skal ha vært stygg med dem, noe som vekket morsinstinktet i Angelina. Siden har det vært diskusjon rundt hvem av de to som skal få beholde omsorgsretten.

Angelina får barna

Overfor People forteller en representant for Angelina at dette ikke lenger er et problem.

- Vi kan bekrefte at barnevernet har oppfordret til en avtalte som nå er akseptert og signert av begge to. Det skjedde for en uke siden, sier representanten til bladet.

Avtalen innebærer at Angelina får beholde barna, bestående av Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8), mens Brad har fått besøksrett.

Angelinas representant understreker overfor bladet at de ikke kan utgi flere detaljer enn dette, men forteller at de tror folk innser alvoret i det som har skjedd.

- Vi tror det nå er klart nå at det som ledet fram til omsorgssaken innebærer små barn og deres beste interesse.

Saken fortsetter under bildet.

FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Brad og Angelina på tur med fem av barna for noen år siden. Foto: Scanpix
FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Brad og Angelina på tur med fem av barna for noen år siden. Foto: Scanpix Vis mer

Det er imidlertid ikke alle som er enige med «Tomb Raider»-skuespillerens representanter.

Kilder nær paret hevder overfor People at avtalen som nå har kommet, kun er videreutviklet fra en tidligere avtale mellom paret, som ble vedtatt 21. oktober.

Forrige måned sa nemlig de to superstjernene seg enig i å involvere profesjonelle meklere, noe som ble anbefalt av barnevernet i Los Angeles. Dette skulle bare være en midlertidig plan.

En annen kilde hevder at avtalen som har kommet nå ikke er permanent, og at det bare er en privat avtale mellom Brad og Angelina, godtatt mens de venter på en permanent avtale.

Overfor nyhetsbyrået AP har representanter for Brad sagt nei til å kommentere saken.

Sjokkbrudd

Det var TMZ som først meldte om bruddet mellom skuespillerparet, og kort tid etter bekreftet både Angelina og Brad ryktene selv.

- Jeg er veldig trist over dette, men det som betyr mest nå er at barna våre har det bra. Jeg ber vennlig om at pressen gir dem det spillerommet de trenger gjennom denne vanskelige tiden, sa Pitt i en pressemelding til People.com.

Angelina fortalte via sin talsperson til UsWeekly.com at valget ble tatt fordi «det er det beste for familien».