DRAMATISK BRUDD: I september i fjor ble det kjent at Brad Pitt og Angelina Jolie skal skilles, og tiden etter har vært stormfull for dem begge. Foto: NTB scanpix
DRAMATISK BRUDD: I september i fjor ble det kjent at Brad Pitt og Angelina Jolie skal skilles, og tiden etter har vært stormfull for dem begge. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Brangelina»:

- Brad og Angelina har begynt å snakke sammen igjen

Det tidligere stjerneparet begraver stridsøksen for barnas skyld. 

Publisert

(Seoghør.no): Skilsmissen mellom Brad Pitt (53) og Angelina Jolie (41) har fremstått alt annet enn fredelig, men nå kan det se ut til at ting har snudd.

Nå hevder nemlig kilder at det tidligere superparet har begynt å snakke sammen igjen.

- Ting begynner endelig å roe seg mellom Brad og Angelina. Det er ikke like avspent som det har vært. De fokuserer på barna og jobber for å finne ut hva som er best for dem, sier en kilde nær stjerneparet til E!News.

Det har vært et travelt halvår for både Pitt og Jolie, som begge har fokusert på skilsmisseprosessen og sine travle karrierer.

- De har nettopp begynt å snakke igjen og det er et stort steg. Inntil nå har all kommunikasjon foregått via advokater og assistenter.

- De snakket ikke sammen i det hele tatt da skilsmissenyheten svirret i media. De ble anbefalt av terapeutene sine om å gjenoppta kontakten. Akkurat nå snakker de kun om barna og tidsskjemaer, og dette er en positiv retning, hevder kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles.Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Snakker med eksen

Selv om «Brangelina» er på et bedre sted, ser det ikke ut som at det er en romantisk gjenforening i vente.

Angelina Jolie kobles nemlig med en annen eksmann, Billy Bob Thornton (61), som hun var gift med fra 2000 til 2003.

VAR GIFT: Angelina Jolie og Billy Bob Thornton var gift i tre år på starten av 2000-tallet. Foto: NTB scanpix
VAR GIFT: Angelina Jolie og Billy Bob Thornton var gift i tre år på starten av 2000-tallet. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Angie og Billy sluttet aldri å snakke sammen. De har hatt mer eller mindre kontakt helt siden de gikk fra hverandre. Den siste tiden har de snakket mer, men hun fokuserer mest på jobb og barna, sier en kilde til Radar Online.

I et intervju med bladet GQ i fjor, åpnet Thornton seg om det profilerte forholdet med en av verdens mest berømte filmstjerner.

Mens Angelina var lidenskapelig involvert i sitt arbeid med FN, foretrakk han selv å tilbringe tid hjemme foran TV for å se sport. Dette fikk ham til å føle seg utilstrekkelig.

- Jeg følte meg aldri bra nok for henne, sa han.

Offentlig skilsmisse

Året etter at Jolie skilte seg fra Billy Bob, forelsket hun seg i Brad Pitt under innspillingen av filmen «Mr. & Mrs. Smith».

Super-duoen var sammen i 11 år før de giftet seg i 2014, og sammen har de barna Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8) sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

ALT FOR BARNA: Brad og Angelina skal ha bestemt seg for å legge uenighetene til side for barnas skyld. Foto: NTB scanpix
ALT FOR BARNA: Brad og Angelina skal ha bestemt seg for å legge uenighetene til side for barnas skyld. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bruddet i seg selv skapte en rekke overskrifter, men også kampen om å få omsorgsretten for deres felles barn har fått oppmerksomhet verden over.

Da skilsmissen ble gjort kjent i september i fjor, skal seksbarnsmoren ikke ha bedt Pitt om økonomisk støtte, og oppga standardfrasen «uforenelige forskjeller» som grunn i skilsmissepapirene.

Nylig ble det kjent at de ønsker holde alle detaljer om skilsmissen konfidensiell ved hjelp av en privat dommer.

LES OGSÅ: Slik reagerer hun på kjærestens bryllupsutsagn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer