Brad og Angelina droppet Oscar-festen

Angelina Jolie skal ha tatt juryens vraking av hennes nyeste film svært tungt.

STILTE IKKE OPP: Angelina Jolie og Brad Pitt valgte å ikke komme på Oscar-utdelingen natt til mange. Det spekuleres i om grunnen er at Jolie ikke ble nominert til beste regi. Foto: Stella Pictures
STILTE IKKE OPP: Angelina Jolie og Brad Pitt valgte å ikke komme på Oscar-utdelingen natt til mange. Det spekuleres i om grunnen er at Jolie ikke ble nominert til beste regi. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Angelina Jolie (39) har spilt i filmer som «Maleficent», «Changeling» og «Mr. & Mrs. Smith», men satser nå på en karriere som regissør.

Siden 2007 har hun regissert fire filmer, hvorav en av dem er det biografiske dramaet «Unbroken», om den nå avdøde OL-veteranen og krigshelten Louis Zamperini.

Jolie hadde utvilsomt håpet på flere prestisjefylte Oscar-nominasjoner for filmen, men den relativt ferske regissøren er blitt avspist med nominasjoner i kategoriene «beste kinematografi», «beste lydmiksing» og «beste lydredigering».

Se vår store Oscar spesialsending her:

 

Kanskje var det nettopp derfor «Unbroken»-regissøren og ektemannen Brad Pitt (51) valgte å ikke komme på Oscar-utdelingen i Dolby Theatre i L.A. natt til mandag.

Det var hevdet at Jolie var svært skuffet over å ikke ha blitt nominert i kategorien beste regi. Angelinas far, skuespiller Jon Voight, mente også at datteren fortjente en nominasjon i den gjeve kategorien.

- Jeg skulle ønske hun hadde blitt nominert, fordi jeg syntes hun fortjente det. Jeg syns regien hennes er utrolig, og selv om hun ikke hadde vært datteren min, ville jeg sagt at «henne vil jeg jobbe for». Det er utrolig vanskelige ting hun har fått til, sa han til Hollywood Reporter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.