- Brad må møte barna med en terapeut til stede

Brad Pitt og Angelina Jolie skal ha blitt enige om omsorgsvilkårene for sine seks barn - for tre uker.

MIDLERTIDIG ENIGE: Hollywood-stjernene Angelina Jolie og Brad Pitt skal denne uken ha blitt enige om en omsorgsretts-avtale som barnevernet i Los Angeles har lagt frem.  Foto: Rex Features/ NTB Scanpix
MIDLERTIDIG ENIGE: Hollywood-stjernene Angelina Jolie og Brad Pitt skal denne uken ha blitt enige om en omsorgsretts-avtale som barnevernet i Los Angeles har lagt frem. Foto: Rex Features/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at sjokknyheten om at Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52) skal skilles slo ned i Hollywood, har superparet fortsatt å skape overskrifter.

Mange hevet øyenbrynene da TMZ avslørte at Jolie hadde bedt om full fysisk omsorgsrett for parets seks barn i skilsmissesøknaden sin.

Kort tid senere ble det kjent at Jolie søkte om skilsmisse like etter at Pitt angivelig gikk til verbalt og fysisk angrep mot et av barna deres ombord et privatfly.

Fredag kveld ble det imidlertid en pause i superparet «Brangelinas» skilsmissedrama, melder TMZ og UsWeekly.

De to Hollywood-stjernene skal nemlig ha kommet frem til en foreløpig enighet om omsorgsretten for barna sine.

Må ha med terapeut

Ifølge TMZ var det barnevernet i Los Angeles som foreslo avtalen og oppfordret paret til å akseptere den for å unngå en langvarig juridisk omsorgstvist.

Den midlertidige avtalen inneholder flere strenge vilkår, ifølge TMZ. Jolie får full fysisk omsorgsrett for samtlige av barna frem til 20. oktober. 

Brad Pitt får besøksrett, men hans første møte med barna etter hendelsen på flyet må foregå under tilsyn av en terapeut.

Saken fortsetter under bildet.

UNDER OPPSYN: Ifølge amerikanske medier innebærer avtalen med barnevernet at Brad Pitt må være under tilsyn når han møter barna for første gang etter dramaet på privatflyet. Her er han, Angelina Jolie og barna fotografert i New Orleans i 2011.  Foto: Polaris/ NTB Scanpix
UNDER OPPSYN: Ifølge amerikanske medier innebærer avtalen med barnevernet at Brad Pitt må være under tilsyn når han møter barna for første gang etter dramaet på privatflyet. Her er han, Angelina Jolie og barna fotografert i New Orleans i 2011. Foto: Polaris/ NTB Scanpix Vis mer

Avhengig av hvordan møtet går, kan terapeuten enten gi Pitt tillatelse til å møte barna uten oppsyn - eller kreve å få være til stede hver gang Pitt er sammen med dem.

Hvordan dramaet på privatflyet i midten av september utspant seg, er fortsatt uklart. Noen kilder hevder at Pitt gikk fysisk til angrep på et av barna sine, mens andre hevder at han kun var opprørt fordi han og Jolie kranglet.

- Brad skal rusmiddel-testes

Ifølge TMZ innebærer den midlertidige avtalen at Pitt dessuten gjennomgå tilfeldige tester for rus- og alkoholbruk, i tråd med Jolies angivelige mistanke om at ektemannen har problemer med marihuana og alkohol.

Da Pitt utagerte ombord i familiens privatfly forrige måned, skal «Fight Club»-stjernen angivelig ha vært beruset.

UsWeekly skriver fredag at Pitt selv tilbød seg å ta den første testen, som viste seg å være negativ for rus- og alkoholbruk.

Både Jolie og Pitt skal dessuten gå til terapi hver for seg. Det tidligere paret skal i tillegg gå i familieterapi sammen med barna sine.

Saken fortsetter under bildet.

GIKK OVER STYR: En krangel mellom Brad og Angelina ombord et privatfly skal ha nådd uheldige høyder da familien fløy hjem til Los Angeles fra Frankrike 14. september. Her ankommer Pitt Malta i et privat Gulfstream G450 jetfly i 2014. Foto: Reuters/ NTB Scanpix
GIKK OVER STYR: En krangel mellom Brad og Angelina ombord et privatfly skal ha nådd uheldige høyder da familien fløy hjem til Los Angeles fra Frankrike 14. september. Her ankommer Pitt Malta i et privat Gulfstream G450 jetfly i 2014. Foto: Reuters/ NTB Scanpix Vis mer

Avtalen skal ifølge TMZs kilder ha en gyldighet på kun tre uker. Når den tid kommer kan barnevernet ilegge avtalen nye regler eller muligens overlate saken til rettssystemet. 

UsWeeklys kilde, som bekrefter TMZs redegjørelse om avtalen, hevder at Angelina Jolie er fornøyd med vilkårene fra barnevernet:

- Hun fikk det hun ønsket ut av dette. Nå vil hun gjøre det som er best for barna. Ja, hun er fortsatt opprørt, men hun fokuserer på familien og fikk innvilget det meste av det hun bad om, uttaler kilden til nettstedet.

- Jolie vil ikke hjelpe politiet

Torsdag 22. september meldte TMZ at Brad Pitt var under etterforskning for barnemishandling som følge av hendelsen på familiens privatfly uken før.

Politiet i Los Angeles var raskt ute med å avvise at de etterforsket saken, men FBI bekreftet overfor amerikanske medier at de vurderte om byrået skulle innlede etterforskning av Pitt.

Denne uken skriver TMZ at Jolie ikke ønsker at ektemannen tiltales for barnemishandling, og at hun ikke vil samarbeide med politiet om de går til slike skritt.

Saken fortsetter under bildet.

TURBULENT: Etter bruddet med Jolie er Pitt blitt utsatt for rykter om at han har rus- og aggresjonsproblemer, og om at han har hatt en affære med «Allierte»-motspiller Marion Cotillard (t.v). Cotillard har avvist påstandene.  Foto: United International Pictures/ Filmweb.no
TURBULENT: Etter bruddet med Jolie er Pitt blitt utsatt for rykter om at han har rus- og aggresjonsproblemer, og om at han har hatt en affære med «Allierte»-motspiller Marion Cotillard (t.v). Cotillard har avvist påstandene. Foto: United International Pictures/ Filmweb.no Vis mer

- Skadet ikke barnet

En kilde sa til People forrige uke at filmaktuelle Pitt ikke var fysisk aggressiv mot et av barna sine under flyturen:

- Han var beruset, og han og Angelina kranglet. Det var en forelder-barn-krangel som ikke ble håndtert riktig og som eskalerte mer enn den burde ha gjort.

Selv om «Fury»-stjernen skal ha vært opprørt under krangelen med Jolie - som søkte om skilsmisse få dager senere - skadet ikke Pitt barnet sitt, uttalte kilden videre:

- Han understreker at krangelen ikke utartet fysisk og at ingen ble fysisk skadet. Han fiket ikke til barnet sitt i ansiktet på noen som helst måte. Han er veldig klar på at han ikke gjorde det.

- Han var nær barnet, men det var fordi konfrontasjonen var i ferd med å komme ut av kontroll, sa Peoples anonyme kilde.

FIKK NOK: Angivelig har Brad og Angelina vært uenige om hvordan de skulle oppdra sine seks felles barn. Det skal ha vært noe av grunnen til at hun søkte om skilsmisse for et par uker siden.  Foto: wenn.com/ NTB Scanpix
FIKK NOK: Angivelig har Brad og Angelina vært uenige om hvordan de skulle oppdra sine seks felles barn. Det skal ha vært noe av grunnen til at hun søkte om skilsmisse for et par uker siden. Foto: wenn.com/ NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Snakker om bruddet for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer