- Brad har kjøpt seg ungkarsbule

Er det slutt mellom Brad og Angelina likevel?

KJØPTE HUS: - Han trengte et stille sted som ikke bringer frem minner fra Angie, og et sted der han kan sitte alene å tenke på hva han bør gjøre nå, sier en kilde om Brad Pitts kjøp av nytt hus. Foto: All Over Press
KJØPTE HUS: - Han trengte et stille sted som ikke bringer frem minner fra Angie, og et sted der han kan sitte alene å tenke på hva han bør gjøre nå, sier en kilde om Brad Pitts kjøp av nytt hus. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Denne uka skrev Daily Mail at Hollywoods mektigste par Angelina Jolie (34) og Brad Pitt (46) er klare til å gå separate veier. Nylig skal nemlig paret ha hatt et møte med sine advokater for å komme til en enighet, skrev nettstedet.

Like etterpå ble derimot ryktene slått tilbake.

Men Daily Mail gir seg ikke helt der. Nå hevdes det at Brad Pitt på hemmelig vis har kjøpt seg en ungkarsbule for å samle tankene etter bruddet. Totalt skal den 46 år gamle kjekkasen ha betalt cirka 6,6 millioner for huset i Hollywood Hills, som også inneholder en hule.

- Huset oser karakter. Brad har hatt øynene sine på det en stund, men det var først nå han bestemte seg for å kjøpe. Grunnen var at han vil ha et sted som han kan kalle sitt eget, forteller en kilde til nettstedet.

Skuespillerstjernen ønsket seg samtidig et sted der han kan få tankene vekk fra Angelina Jolie.

- Han trengte et stille sted som ikke bringer frem minner fra Angie, og et sted der han kan sitte alene å tenke på hva han bør gjøre nå, sier kilden.
 
Huset Daily Mail refererer til ble bygget i 1920 og var opprinnelig til salgs for 12,3 millioner. Huset har to soverom, to bad og et barareale. Og en hule skal altså være bygget inn i grunnmuren.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: De rikeste parene i Hollywood