STORT SAVN: Brad Pitt skal være knust fordi han ikke har sett sine seks barn. Her med tre av dem: Pax, Shiloh og Maddox.  Foto: Afp
STORT SAVN: Brad Pitt skal være knust fordi han ikke har sett sine seks barn. Her med tre av dem: Pax, Shiloh og Maddox. Foto: AfpVis mer

- Brad har ikke sett barna siden bruddet

Hollywoodstjernen skal være knust over anklagene om at han har mishandlet barna.

SEOGHØR.NO: I starten av denne uken kom nyheten folk flest trodde de aldri ville bli servert, nemlig at superparet Brad Pitt (52) og Angelina Jolie (41) skal skilles.

To dager etter meldte nettstedet TMZ at Brad er under etterforskning for barnemishandling, etter at han angivelig ble beruset og aggressiv ombord et privatfly sammen med Angelina og flere av barna deres.

Natt til fredag norsk tid ble det kjent at selveste FBI ser på saken, meldte People.

Den inviklede situasjonen skal ha ført til at Brad ikke skal ha sett barna Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8) den siste tiden.

- Brad har ikke sett barna siden bruddet. Han ønsker at situasjonen skal bli løst før han møter dem. Han er selv sikker på at det kommer til å gå bra. Barna spør etter ham, sier en kilde til US Weekly.

Ifølge skilsmissepapirene skal de ha vært separert siden 15. september.

Saken fortsetter under bildet.

SJOKKBRUDD: Bruddet mellom Brad Pitt og Angelina Jolie kom som et stort sjokk for mange. Selv om paret bare har vært gift i to år, har de vært sammen i 13.  Foto: SipaUSA
SJOKKBRUDD: Bruddet mellom Brad Pitt og Angelina Jolie kom som et stort sjokk for mange. Selv om paret bare har vært gift i to år, har de vært sammen i 13. Foto: SipaUSA Vis mer

I hardt vær

En annen kilde forteller at den berømte skuespilleren går gjennom en svært vanskelig periode.

- Han er knust, ikke bare på grunn av skilsmissen, men fordi han ikke får se barna sine. Å være borte fra dem er mye av årsaken til at han har det vondt, sier personen til nettstedet.

Verken Brad Pitt eller Angelina Jolie har foreløpig kommentert dramatikken som skal ha utspilt seg på privatflyet onsdag 14. september.

TMZ skrev fredag at et av stjerneparets barn reiste seg og forsvarte Jolie verbalt under krangelen hennes med Pitt på flyet. Pitt skal da ha langet ut etter barnet, hvorpå Jolie gikk imellom dem for å blokkere ektemannen.

Saken fortsetter nedenfor.

- KRANGLER OM BARNA: Angelina Jolie og Brad Pitt skal ifølge kilder TMZ ha snakket med skilles fordi Angelina ikke liker måten Brad oppdrar barna på.  Foto: Pa Photos
- KRANGLER OM BARNA: Angelina Jolie og Brad Pitt skal ifølge kilder TMZ ha snakket med skilles fordi Angelina ikke liker måten Brad oppdrar barna på. Foto: Pa Photos Vis mer

Kilder nær seksbarnsfaren hevder imidlertid at beskyldningene mot ham er overdrevne og løgnaktige.

- De har tatt en bitteliten kjerne av sannhet, at en krangel gikk over styr og nådde et beklagelig klimaks slik at barnevernet nå ser på det, og de manipulerer den for å fremme forsøkene sine på å få omsorgsretten, har en kilde uttalt til People.

I skilsmissepapirene skal Jolie ha søkt om full omsorgsrett for det kommende eksparets seks barn, men hun skal være villig til å gi Pitt besøksrett.

Ifølge TMZ kommer Pitt til å kjempe for å få delt omsorgsrett.

- Det er ingen sjanse for at han vil la Angelina få omsorgsretten alene. Han vil gjerne la Angelina ta del i oppdragelsen, men vil ikke la henne knuse ham, har en kilde sagt til nettsiden.

Det er kun to år siden Brad og Angelina giftet seg i i en liten kirke på luksus-eiendommen sin Chateau Miraval i Frankrike.

Da hadde paret allerede vært sammen i en årrekke, etter at de forelsket seg under innspillingen av filmen «Mr. og Mrs. Smith» i 2004. Den gang var Brad Pitt fremdeles var gift med «Friends»-stjernen Jennifer Aniston (47).

MØTTES PÅ JOBB: Angelina og Brad forelsket seg under innspillingen av filmen «Mr. og Mrs. Smith» i 2004.  Foto: wenn.com
MØTTES PÅ JOBB: Angelina og Brad forelsket seg under innspillingen av filmen «Mr. og Mrs. Smith» i 2004. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: - Brad etterforskes for barnemishandling

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.