GIFT: Jennifer Aniston og Justin Theroux er endelig gift, og nå uttrykker Brad Pitt sin glede for paret. Foto: Splash News
GIFT: Jennifer Aniston og Justin Theroux er endelig gift, og nå uttrykker Brad Pitt sin glede for paret. Foto: Splash NewsVis mer

- Brad har alltid håpet at Jennifer skulle finne kjærligheten

Nygifte Jennifer Aniston får stor støtte fra sin berømte eks-kjæreste Brad Pitt.

SEOGHØR.NO: Onsdag denne uken overrasket Jennifer Aniston (46) og Justin Theroux (43) venner og familie med bryllup i hagen i luksushjemmet i Los Angeles.

Nå skal hennes berømte eks, Brad Pitt (51), ha kommentert ekteskapet. Det skriver Us Weekly.

- Brad er kjempeglad på Jennifers vegne. Han er fortsatt glad i henne og bryr seg mye om henne. Brad har alltid håpet at hun skulle finne kjærligheten igjen, sier en kilde til bladet.

51-åringen har ikke bare gode ønsker for sin eks-kjæreste. Han har også godkjent brudgommen!

UTRO: Brad Pitt var utro med Angelina Jolie, før han forlot Jennifer Aniston for henne.  Foto: Demotix
UTRO: Brad Pitt var utro med Angelina Jolie, før han forlot Jennifer Aniston for henne. Foto: Demotix Vis mer

- Han kjenner Justin og synes han er en flott fyr. 

Saken fortsetter under bildet.

Kilden kommenterer den dramatiske tiden da Brad forlot Jennifer for berømte Angelina Jolie.

- Da Brad ble forelsket i Angelina Jolie hadde han ekstremt dårlig samvittighet overfor Jennifer, men han måtte bare følge hjertet sitt. Og selv om de slo opp i 2005, er det først nå Brad føler at de virkelig kan avslutte det kapittelet.

Siden den gang har Pitt fått seks barn med Jolie, tre av dem adopterte.

Til tross for at de to eksene tilsynelatende lever lykkelige liv, skrives det ofte om det dramatiske bruddet i mediene.

I et intervju med CBS, fra tidligere i år, snakket Aniston ut om bruddet.

- Det er ikke vondt lenger. Jeg tror det er en historie som følger meg fordi det er en interessant overskrift. Det er et tema som lever på grunn av media, sa Aniston ifølge UsMagazine.com.

Aniston ble også spurt om hun fortsatt har kontakt med eksmannen.

LYKKE: Det nygifte paret dro rett på bryllupsreise. Foto: Splash News
LYKKE: Det nygifte paret dro rett på bryllupsreise. Foto: Splash News Vis mer

- Vi har gitt hverandre lykkeønskninger og alt det der. Men det er ingen konstant ting.

Saken fortsetter under bildet.

Overraskende bryllup

Jennifer og Justin pleier alltid å feire «The Leftovers»-stjernens fødselsdag i begynnelsen av august, så det var ingen som rynket på nesen da invitasjonene kom i posten.

- Gjestene ble fortalt at det skulle være bursdagsfest for Justin. Jen og Justin ville overraske vennene, og de ble sannerlig overrasket. Jen har vært meget flink til å holde bryllupet hemmelig, og bare et par av hennes nærmeste visste at bursdagsfesten egentlig var bryllupet deres, forklarer en kilde til People.

Fra bursdag til bryllup

FESTLIG: Det var hjemme i luksusboligen i fasjonable Bel Air i Los Angeles at Justin og Jennifer ga hverandre sine ja onsdag denne uken. Festlighetene ble feiret med 74 gjester til stede. Foto: Splash News
FESTLIG: Det var hjemme i luksusboligen i fasjonable Bel Air i Los Angeles at Justin og Jennifer ga hverandre sine ja onsdag denne uken. Festlighetene ble feiret med 74 gjester til stede. Foto: Splash News Vis mer

På gjestelisten sto blant andre «Friends»-kollega Lisa Kudrow (52), mediamogul Howard Stern (61), artist Sia Furler (39), skuespillerparet Emily Blunt (32) og John Krasinski (35), talkshow-vertinne Ellen DeGeneres (57) og den kjente motefotografen Terry Richardson (49).

Saken fortsetter under bildet.

Men da gjestene så bryllupskaken, som ifølge UsMagazine var pyntet med en miniversjon av Justin og Jennifer i bryllupsantrekk på toppen av kaken, var det nok flere av gjestene som forsto at noe var i gjære.

LES OGSÅ: Superparene som brast