Brad gråt av lykke

Til tross for taushetsplikt og strengt sikkerhetsopplegg har noe informasjon lekket ut fra Namibia...

LYKKELIGE: Brad og Angelina kan glede seg over en velskapt datter. Foto: AP/SCANPIX
LYKKELIGE: Brad og Angelina kan glede seg over en velskapt datter. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gledestårer!


Natt til lørdag ble Brad Pitt og Angelina Jolie foreldre til lille Shiloh Nouvel. Namibias statsminister Nahas Angula har gitt ordre om at ingen fotografer eller journalister får innreisevisum uten godkjenning fra ekteparet.


BRAD OG ANGELINA JUBLER: Se her!


Likevel har noe informasjon klart å krysse landegrensene. I følge Aftonbladet har en lege ved Welwitschia-klinikken, hvor Shiloh ble født, snakket anonymt med AP.


- Fødselen forløp helt uten komplikasjoner. Både mor og barn har det kjempefint. Det er en riktig frisk datter de har fått.


BESTEFAR FÅR IKKE MØTE SHILOH: Se her!


I følge den britiske avisen Daily Star skal Brad, som var tilstede under hele fødselen, ikke ha klart å holde tårene tilbake.


- Han brøt sammen og gråt som et barn. Han var helt overveldet av øyeblikket og begynte straks å ringe venner og familie for å fortelle at han var blitt pappa, sier en kilde til avisen.


Det er uklart når familien på fem reiser hjem igjen, men de første bildene av barnet vil trolig bli publisert i USA om kort tid.


HER SKAL DE BO: Se her!


Det ryktes at superparet har solgt rettighetene til et ukeblad for rundt 30 millioner kroner. Pengene skal gå til veldedighetsformål i Afrika.


MER OM BRAD OG ANGELINA: Se til høyre på siden!


Hva navnet Shiloh betyr er fortsatt uvisst. Enkelte mener det er en hebraisk variant av Messias, mens People Magazine hevder det betyr "den fredfulle". Lille Shiloh og hennes berømte foreldre er uansett blitt umåtelig populære i Namibia, og en radiostasjon i landet har nå innledet en kampanje for å gjøre babyens fødselsdag nasjonal helligdag.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer