Brad Pitt og Maddox:

- Brad forsøkte ikke å treffe Maddox

Forholdet mellom far og sønn skal fremdeles være kjølig.

SEKSBARNSFAR: Brad Pitt skal ha hatt et vanskelig forhold til flere av barna etter skilsmissen fra Angelina Jolie. Her er han sammen med Pax, Shiloh og Maddox på en filmpremiere i Los Angeles i 2014. Foto: NTB Scanpix
SEKSBARNSFAR: Brad Pitt skal ha hatt et vanskelig forhold til flere av barna etter skilsmissen fra Angelina Jolie. Her er han sammen med Pax, Shiloh og Maddox på en filmpremiere i Los Angeles i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter det sjokkerende bruddet mellom Brad Pitt (55) og Angelina Jolie (44) i 2016 skal «Fight Club»-stjernen ha hatt et anstrengt forhold til flere av sine seks barn. Spesielt til eldstesønnen Maddox Jolie-Pitt (18).

En av grunnene til at Jolie valgte å forlate Pitt for tre år siden skal nemlig ha vært en hendelse som angivelig skjedde mellom far og sønn om bord på et fly den gangen. Etter dette har de to nesten ikke sett hverandre eller hatt kontakt, meldte Us Weekly i september.

«Vet ikke hva som skjer»

Eksparet er også foreldre til Pax (16), Zahara (14), Shiloh (13) og tvillingene Knox og Vivienne (11). Etter bruddet ba Angelina om omsorgsretten for alle seks barna alene, og i etterkant lå eksene lenge i en bitter strid om nettopp denne fordelingen.

Da Maddox i høst flyttet fra USA til Sør-Korea for å studere kjemi på det velrenommerte privatuniversitetet Yonsei i Seoul, hintet han selv om det vanskelige forholdet til sin berømte far.

Her oppsøkte nemlig en reporter 18-åringen på skolen med spørsmål om Brad Pitt har planer om å besøke ham på campus.

- Eh, det vet jeg ikke... Jeg vet ikke hva som skjer, svarte han tvilende i september.

Videre dristet journalisten seg til å spørre om forholdet mellom Maddox og faren er over for godt.

- Hva enn som skjer, skjer, sa 18-åringen.

NÆRT FORHOLD: Angelina Jolie har tilsynelatende et godt forhold til alle barna. Her sammen med Zahara og Maddox på «Maleficent: Mistress of Evil»-premieren i Tokyo i høst. Foto: NTB scanpix
NÆRT FORHOLD: Angelina Jolie har tilsynelatende et godt forhold til alle barna. Her sammen med Zahara og Maddox på «Maleficent: Mistress of Evil»-premieren i Tokyo i høst. Foto: NTB scanpix Vis mer

Håper på gjenforening

Denne måneden var Brad Pitt ute på reise, men et besøk til Sør-Korea og sønnen stod ikke på listen, skrev Us Weekly torsdag.

- Brad forsøkte ikke å treffe Maddox. De har ingen kontakt, forteller en kilde til Us Weekly.

Men det betyr ikke at «Ad Astra»-stjernen har gitt opp håpet om å gjenforenes med eldstesønnen en gang i fremtiden.

- Han håper at de vil komme nær hverandre igjen når Maddox blir eldre, legger kilden til.

Julaften skal Pitt tilbringe med de tre yngste barna, ifølge kilden nettstedet har snakket med.

- I fjor tilbrakte Zahara noen timer med ham, men han forventer ikke at hun skal komme i år. Brad presser ikke lenger på for å få Maddox, Pax og Zahara til å komme. Han vet at det gjør alle ukomfortable, så han har bestemt seg for å ikke tvinge seg på dem siden de allerede har vært gjennom så mye, hevder kilden.

FILMSTJERNE: Brad Pitt har vært aktuell med flere storfilmer i år. Her i en scene fra «Once Upon a Time in Hollywood» sammen med Leonardo DiCaprio. Foto: Sony-Columbia Pictures via AP/ NTB scanpix
FILMSTJERNE: Brad Pitt har vært aktuell med flere storfilmer i år. Her i en scene fra «Once Upon a Time in Hollywood» sammen med Leonardo DiCaprio. Foto: Sony-Columbia Pictures via AP/ NTB scanpix Vis mer

«Fantastisk samarbeid»

Mens Maddox' forhold til Brad altså fremdeles skal være vanskelig, så skal situasjonen mellom 55-åringen og Angelina i dag være mye bedre etter at de kom til enighet om omsorgsfordelingen i desember 2018, ifølge In Touch.

De samarbeider visstnok godt om oppdragelsen til de resterende fem barna.

- Til tross for alt dramaet som har foregått, så har barna tilpasset seg godt på grunn av Brad og Angelinas fantastiske samarbeid som foreldre. Selv om de har ulike interesser som de presenterer ungene for, så deler de samme familieverdier og oppdrar dem til å bli sterke individer, har en kilde nær paret tidligere fortalt nettstedet.

Etter hvert som tiden har gått, skal Angelina også ha prøvd å hjelpe til med å reparere det ødelagte forholdet mellom eksmannen og Maddox, men foreløpig uten hell. Dette til «Fury»-stjernens store skuffelse.

- Maddox har ikke vært mottakelig, og for Brad er dette et fryktelig stort tap, fortalte en kilde til Us Weekly i oktober.

Vis mer

LES OGSÅ: Brad Pitt bryter tausheten om romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer