JEN FÅR HEVN?: Brad Pitt forlot Jennifer Aniston til fordel for Angelina Jolie, etter at han traff Jolie under innspillingen av "Mr. and Mrs. Smith".
JEN FÅR HEVN?: Brad Pitt forlot Jennifer Aniston til fordel for Angelina Jolie, etter at han traff Jolie under innspillingen av "Mr. and Mrs. Smith". Vis mer

Brad flørter på settet, igjen!

Kanskje Jennifer Aniston endelig få hevnen hun fortjener?

SEHER.NO: Det er kun få uker siden Angelina Jolie (33) innrømmet det alle har tenkt, men ikke turt å si høyt de siste årene - nemlig at hun og Brad Pitt (44) forelsket seg og hadde en affære under innspillingen av "Mr. and Mrs. Smith" i 2005.

På den tiden var filmkjekkasen Brad fortsatt gift med "Friends"-stjerne Jennifer Aniston (39). Men kort tid etter filminnspillingen ble det kjent at superparet skulle skilles.

Og årsaken viste seg altså å være Brads nye elskerinne - Angelina.

Siden den gang har Jennifer måtte se utallige bilder av eksmannen og hans nye kjæreste i hete omfavnelser, omringet av deres stadige økende familie. Noe som igjen skal ha vært svært tøft for skuespillerinnen.

Men nå ser det altså ut til at Jennifer kanskje kan få den hevnen hun lenge har ønsket seg. Ifølge Star Magazine har nemlig Brad nok en gang startet en filmflørt på settet, skriver Dlisted.com.  

Og ender det hele som forrige gang, er det ikke lenge før Angelina plutselig befinner seg alene.

Brad er for tiden i Berlin for innspillingen av Quentin Tarantinos nye film "Inglourious Basterds", og superstjernen skal angivelig ha kommet "svært nær" sin smellvakre motspiller Diana Kruger (32).

Kruger har tidligere spilt mot Brad i suksessfilmen "Troy", og ifølge kilder skal de to allerede da ha hatt en svært god tone seg imellom.

Kruger skal ha blitt litt småbetatt av Brad under innspillingen, og til tross for at hun nå er sammen med "Dawsons Creek"-stjerne Joshua Jackson (30), skal ikke fasinasjonen ha minsket med årene.

- Angie elsker Brad og vil så gjerne stole på han. Men hun vet at kjærligheten deres blomstret opp under en filminnspilling. Nå er hun overbevist om at Diane er forelsket i Brad, og hun er livredd for at noe skal skje, sier en kilde til Star Magazine.

Brad og Diane skal ha blitt observert sammen ved flere anledninger, blant annet da alle de ansvarlige på settet til Tarantino-filmen spiste middag sammen nylig.

- Hun la stadig armen sin rundt Brads hals for å hviske noe i øret hans. Han virket tydelig sjarmert av henne, og Diane ser virkelig betatt ut. Hun er overlykkelig over å være sammen med han igjen, sier kilden.

Venner av Jennifer Aniston sier at tv-stjernen er godt fornøyd med at Angelina nå får smake "sin egen medisin".

- Jennifer stolte ikke på Diane da hun jobbet med Brad. Og nå er hun glad Angelina får kjenne på kroppen hvordan det føles. For henne er det den skjønneste karma. Endelig hevn, sier kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Ble forelsket på filmsettet!