Brad Pitt og Angelina Jolie:

- Brad er rasende på Angelina

Er bekymret for barna.

KRANGLER FREMDELES: Brad Pitt er bekymret for barna oppi skilsmisseoppgjøret. Han skal ifølge kilder være rasende på ekskona fordi hun holder skilsmissen offentlig. Foto: NTB Scanpix
KRANGLER FREMDELES: Brad Pitt er bekymret for barna oppi skilsmisseoppgjøret. Han skal ifølge kilder være rasende på ekskona fordi hun holder skilsmissen offentlig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den mye omtalte skilsmissen til Angelina Jolie (43) og Brad Pitt (54) ser ikke ut til å løse seg med det første.

Neste måned er det to år siden sjokknyheten kom om at stjerneparet skulle skilles, og fremdeles skaper duoen overskrifter omkring uenighetene.

Et av spørsmålene som raskt ble brakt på banen, var hva storfamilien nå skulle gjøre med fordelingen av barna. Sammen har skuespillerne nemlig Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (9).

I det siste har saken blusset opp igjen etter at Jolie skal ha anklaget Pitt for å ikke ha betalt barnebidrag, noe han selv mener ikke stemmer.

Nå skal Pitt imidlertid ha sett seg lei på den lange, og tidvis intense, diskusjonen omkring skilsmissen.

Rasende på ekskona

Ifølge kilder til The Blast, gjengitt av Contactmusic, skal Pitt være rasende på Jolie for å la skilsmissen gå ut i det offentlige.

Han skal ifølge kildene synes at det hele er fælt overfor barna, i og med at de nå er gamle nok til å lese om det i sosiale medier og i avisene.

Ifølge nettstedet håper nå Pitt at Jolie snart vil innse at deres bitre feide skader barna deres, og at hun snart vil avslutte den offentlige kranglingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer