Brad Pitt og Angelina Jolie:

- Brad er rasende på Angelina

Er bekymret for barna.

KRANGLER FREMDELES: Brad Pitt er bekymret for barna oppi skilsmisseoppgjøret. Han skal ifølge kilder være rasende på ekskona fordi hun holder skilsmissen offentlig. Foto: NTB Scanpix
KRANGLER FREMDELES: Brad Pitt er bekymret for barna oppi skilsmisseoppgjøret. Han skal ifølge kilder være rasende på ekskona fordi hun holder skilsmissen offentlig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den mye omtalte skilsmissen til Angelina Jolie (43) og Brad Pitt (54) ser ikke ut til å løse seg med det første.

Neste måned er det to år siden sjokknyheten kom om at stjerneparet skulle skilles, og fremdeles skaper duoen overskrifter omkring uenighetene.

Et av spørsmålene som raskt ble brakt på banen, var hva storfamilien nå skulle gjøre med fordelingen av barna. Sammen har skuespillerne nemlig Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (9).

I det siste har saken blusset opp igjen etter at Jolie skal ha anklaget Pitt for å ikke ha betalt barnebidrag, noe han selv mener ikke stemmer.

Nå skal Pitt imidlertid ha sett seg lei på den lange, og tidvis intense, diskusjonen omkring skilsmissen.

Rasende på ekskona

Ifølge kilder til The Blast, gjengitt av Contactmusic, skal Pitt være rasende på Jolie for å la skilsmissen gå ut i det offentlige.

KRANGLER OM BARNA: Brad Pitt og Angelina Jolie krangler fortsatt om foreldreansvaret for deres seks barn. Her er Angelina avbildet sammen med fire av deres felles barn. Foto: NTB Scanpix
KRANGLER OM BARNA: Brad Pitt og Angelina Jolie krangler fortsatt om foreldreansvaret for deres seks barn. Her er Angelina avbildet sammen med fire av deres felles barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han skal ifølge kildene synes at det hele er fælt overfor barna, i og med at de nå er gamle nok til å lese om det i sosiale medier og i avisene.

Ifølge nettstedet håper nå Pitt at Jolie snart vil innse at deres bitre feide skader barna deres, og at hun snart vil avslutte den offentlige kranglingen.

Disse nye påstandene har verken Pitt eller Jolie foreløpig ikke kommentert.

- Urimelig

Ifølge TMZ har Jolie nå tatt i bruk nye grep for å vinne full omsorgsrett for parets seks barn, Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (10).

Nettstedet skriver blant annet at hele prosessen har blitt så «skitten», at Jolies advokat, Laura Wasser, nå skal trekke seg fra jobben.

Kilder som er godt kjent med saken har uttalt at 43-åringen er ute etter blod. Ifølge en kilde nær Pitt skal Jolie ønske å ødelegge alle bånd mellom eksen og barna deres, og det skal angivelig være hun som står bak den turbulente skilsmissen.

- Hun er full av sinne og har blitt latterlig urimelig, sier kilden ifølge nettstedet.

Det er nettopp derfor advokaten nå skal ønske å trekke seg fra jobben, etter at det hele skal ha blitt giftig. Ifølge kildene er Jolie kjent med at advokaten ikke lenger ønsker å representere henne.

43-åringen skal derfor allerede ha ansatt et annet advokatfirma til å ta over den dagen Wessel går.

TALE: NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg og Angelina Jolie, spesialutsending for FNs høykommissær for flyktninger, holdt felles pressekonferanse for å diskutere hva som kan gjøres for å forhindre seksualisert vold mot kvinner i konfliktområder. Video: NTB Scanpix Vis mer Vis mer

- Hun er perfeksjonist

Nettopp grunnet uenigheter mellom det tidligere stjerneparet, ser det ut til at det fremdeles kan ta lang tid før skilsmissen er endelig.

Angelina Jolie skal imidlertid ha gått et ekstra steg i prosessen. Ifølge Radar Online skal filmstjernen ha hyret inn privatetterforskere for å overvåke ektemannen mens hun er i London for å spille inn «Maleficent 2».

- Det er nesten to år siden Angelina leverte skilsmissepapirene og hun nekter fremdeles å gi seg. Brad er kjent for å ha en avslappet personlighet, og Angelina er det helt motsatte - en perfeksjonist, sa en kilde til nettstedet.

Det er nettopp derfor hun skal ha hyret inn privatetterforskere - for å ha kontroll.

- Hun har flere etterforskere som sporer alle Brads bevegelser, og de rapporterer tilbake til Angelina hver eneste dag når det gjelder samtalene og planene hans, sa kilden videre.

I fare for å miste hovedomsorgen

I juni kom det frem at Angelina Jolie sto i fare for å miste hovedomsorgen for barna dersom hun ikke lot Brad tilbringe mer tid sammen med dem.

I rettspapirer nettstedet The Blast fikk tilgang på ble det kjent at det retten mente at det er skadelig for dem å ikke ha et forhold til faren sin.

VISSTE IKKE: George Clooney og Brad Pitt har vært venner i mange år. Da CNN- reporteren spør ham om å kommentere skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie, blir Clooney overrasket. Video: CNN Vis mer

Dommeren ba blant annet Jolie om å arrangere en telefonsamtale med barna og deres leger for at barna skulle bli forklart at «retten har bestemt at hver enkelt av dem er trygg sammen med sin far».

Det var i 2016 at Brad Pitt ble anklaget for barnemishandling, etter en hendelse om bord på et privatfly. Saken ble senere henlagt, og «Fury»-stjernen ble renvasket.

Retten laget derfor en plan over hvor mye de seks barna skulle se sin far i løpet av sommeren, og Jolie ble også nektet å overvåke tekstmeldinger som blir sendt mellom barna og Pitt.

LES OGSÅ: Bekrefter hun forlovelsen her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer