FØRSTE MØTE: Jenny (t.v) og Angelina møttes under innspillingen av frekke Foxfire i 1996. Elskerforholdet skulle vare i ti år! Foto: All Over Press
FØRSTE MØTE: Jenny (t.v) og Angelina møttes under innspillingen av frekke Foxfire i 1996. Elskerforholdet skulle vare i ti år! Foto: All Over PressVis mer

- Brad er en heldig gutt!

Angelina Jolies tidligere elskerinne snakker ut om det hete forholdet deres...

SEHER.NO: Nylig uttalte bifile Angelina Jolie (32) at hun har gitt opp jentesex for godt, takket være forholdet til kollega Brad Pitt (43).

Men i elskeren hennes gjennom ti år prater ut i News Of The World, og jenta påstår at Jolie aldri kommer til å slutte å tenne på jenter - og å ha sex med dem...

Jenny Shimizu (40) sier at "Tomb Raider"-stjernen elsker å utforske sine mørkeste sider, og at hun alltid har tenkt på farer.

- Hun er en fantastisk lesbisk elsker. Hun har en kropp som får deg til å gispe av vellyst, hun er så slank, men har perfekte, runde bryster. Og den fantastiske huden hennes er myk å ta på, forteller Jenny drømmende.

Men det er Angelinas berømte trutmunn som fikk henne til å trygle om mer, innrømmer hun.

- Hun kysset meg sakte og lidenskapelig med de store leppene sine over hele kroppen min. Det er utrolig hva hun kan gjøre med den munnen. Brad er en heldig gutt!

Avisen skriver at Angelina og Jenny først møttes under innspillingen av filmen Foxfire i 1996, og at det slo gnister mellom dem umiddelbart.

- Jeg forelsket meg i henne det sekundet jeg så henne. Jeg ville kysse og ta på henne, sier hun.

Første kveld sammen
Jenny avslører mer enn gjerne hvordan de to endte opp splitter nakne sammen.

- En kveld satt vi i Angelinas hotellseng og pratet. Øynene våre bare festet seg i hverandre, og så kysset vi. Et sakte, lengtende, magisk kyss.

Dagen etter ville de begge gå videre, og havnet begge nakne sammen i senga.

- Hun var litt sjenert, men jeg bare pekte rundt på kroppen min og sa "Bryst!", "Lår!", og oppmuntret henne til å kysse hver eneste del av meg. Hun var så ivrig etter å tilfredsstille.

De to begynte å besøke strippeklubber sammen, og reiste alltid sammen hjem for å leve ut sine villeste fantasier.

- Jeg tok henne til og med med meg på S/M-klubber, og hun elsket det. Jo mørkere og frekkere, jo bedre...

Vokset hele kroppen
De to hadde ofte sex i et svømmebasseng, hvor de pleide å beundre hverandres kropper under åpen himmel.

Jenny forteller at Angelina ikke likte kroppshår, og at hun derfor vokset hele kroppen.

- Under vannet kunne jeg føle alt..., smiler modellen.

Hun er langt i fra overbevist om at Jolie vil klare å kun holde seg til Brad.

- Jeg var hennes første, og jeg tviler på at det vil bli hennes siste. Hun er altfor glad i kvinner. Det er som dop, og hun var hektet.

SE BILDENE: Her kaster Angelina klærne