- Bra for alle at vi ikke løper uten truse

Og kjæresten Thomas Gullestad er stolt av bildene av Jenny Skavlan som har skapt så mye debatt. Se video!

STOLT KJÆRESTE: Jenny Skavlan kom med kjæresten Thomas Gullestad på førpremieren av «Påpp & Råkk» tirsdag, og Thomas fortalte at han er stolt av kjærestens rolle i serien, og synes bildet i Costume er vakkert.  Foto: Per Ervland/Seher.no
STOLT KJÆRESTE: Jenny Skavlan kom med kjæresten Thomas Gullestad på førpremieren av «Påpp & Råkk» tirsdag, og Thomas fortalte at han er stolt av kjærestens rolle i serien, og synes bildet i Costume er vakkert. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer
Se videointervju med Jenny og kjæresten nederst i saken!

SEHER.NO: Onsdagskveldene har så langt vært svært suksessfulle for NRK3 med «Sigrid søker kjæreste», «Trekant» og «Radioresepsjonen på TV».

Denne uken kunne kanalen presentere et helt nytt humorkonsept, nemlig «Påpp & Råkk» med «Slå på ring»-gutta Erlend Klarholm Nilsen og Stein Johan Grieg Halvorsen, alias Erlend og Steinjo.
 
Humorduoen har fått med seg en rekke profilerte kjendiser i gjesteroller i tv-serien, deriblant Fredrik Skavlan, Jenny Skavlan, Atle Antonsen, Steinar Sagen, Charlotte Thorstvedt, Linn Skåber, Christer Falck, Bård Tufte Johansen og Harald Eia.

Serien handler om de to gutta, som driver platebutikk, mens de samtidig drømmer om å slå gjennom med låten «Påpp and Råkk forever».

Og allerede i tredje episode av programmet, får man møte den brennheite «Frøken Pizzaland», spilt av Jenny Skavlan (24).

Skavlan fikk sitt store gjennombrudd i reklamefilmen «Full pakke» for Grandiosa pizza, og har i ettertid gjort det godt som modell, skuespiller, programleder og klesdesigner.

Tirsdag kveld var hun og musikerkjæresten Thomas «Finger'n» Gullestad tilstede på førpremieren på «Påpp & Råkk» på Kunstnernes hus, og selv om hun nå har gjort et comeback i pizzabransjen, er hun ikke redd for å tilbake Grandis-stempelet.

- Nei, jeg er stolt av å være Grandis-jente, jeg. Og dette er jo ikke Grandiosa heller. Det dreier seg om veldig mye mer enn pizza, noe man får se i episoden. Så nå kan man vel si at pizza-ringen er avsluttet, sier hun til Seher.no.

Det er imidlertid ikke bare på tv-fronten at Jenny, som snart lanserer sin andre kleskolleksjon for Bik Bok, har fått oppmerksomhet den siste tiden.

Sammen med popstjernen Tone Damli Aaberge og modellen Maria Skappel, stilte hun nylig opp på en dristig fotoshoot i novemberutgaven av motebladet Costume. Og bildene har vekket stor debatt, da det viste seg at jentene slett ikke var truseløse, slik det så ut, men at bildene var retusjerte.

Redaktør i Norsk Presseforbund, Per Edgar Kokkvold, var blant dem som stilte seg skeptiske til retusjeringen.

- Dette er et helt klart brudd på god presseetikk. Det handler om fotografiets troverdighet, sa han til Dagbladet.

Til Seher.no forteller imidlertid Jenny at hun ikke bryr seg så veldig mye om debatten rundt bildene.

- Den debatten har faktisk engasjert meg svært lite, for jeg tror at alle journalister og alle som jobber i mediabransjen vet at sånt skjer. At vi skal slippe å løpe rundt uten truse en hel dag er jo bra for alles del, sier hun.

Og kjæresten Thomas synes at bildet, hvor Skavlan poserer med en hatt, er flott.

- Jeg synes det er kjempepent! Men det er så morsomt at det blir en diskusjon. Er ikke denne debatten her bare for at alle skal kunne trykke bildet i avisen? Det er jo sånn det er, sier Gullestad til Seher.

Hadde du latt henne stille opp så lettkledd på en fotoshoot da?

- Jeg eier henne jo ikke. Hun er en jente med sunn fornuft og godt vett, så jeg tror ikke hun hadde gjort det, smiler han.
 
«Påpp & Råkk» sendes på NRK3 onsdager kl. 22.30! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kommer til å være masse nakne kjendiser

Se videointervju med Jenny og kjæresten nedenfor:[obj:media:9182]