Elizabeth og Damian Hurley:

Brå død: - Grusomme nyheter

Steve Bing, Elizabeth Hurleys ekskjæreste og far til hennes sønn (18), gikk bort mandag.

TETT FORHOLD: Elizabeth Hurley og sønnen Damian har et nært forhold. Nå har 18-åringen mistet faren sin, filmprodusent og filantrop Steve Bing. Foto: NTB scanpix
TETT FORHOLD: Elizabeth Hurley og sønnen Damian har et nært forhold. Nå har 18-åringen mistet faren sin, filmprodusent og filantrop Steve Bing. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske Hollywood-stjernen og modellen Elizabeth Hurley (54) har de siste årene fått mye oppmerksomhet for sin sønn, Damian (18). De to har et nært forhold, og har ofte dukket opp sammen på tilstelninger.

Damian legger også ofte ut bilder og kjærlighetserklæringer til moren på Instagram.

«Gratulerer med dagen min tvilling. Min «partner in crime» for alltid», skrev han om moren forrige uke.

Faren døde brått

Han er sønn av milliardæren, filantropen og filmprodusenten Steve Bing, som døde mandag. Internasjonale medier som TMZ skriver at myndighetene oppgir at han tok sitt eget liv.

Bing ble 55 år gammel. Han er kanskje mest kjent for å ha vært med på å skrive manuset til filmen «Kangaroo Jack».

Elizabeth Hurley la tirsdag ut et innlegg på Instagram hvor hun skriver at hun er utrolig trist over nyheten om at ekskjæresten er død.

«Vår tid sammen var veldig lykkelig og jeg poster disse bildene fordi selv om vi gikk gjennom tøffe tider, er det de gode, fantastiske minnene over en søt, snill mann som betyr noe», skriver hun.

54-åringen forteller videre at de det siste året hadde tatt opp kontakten og blitt nære igjen, og at de sist pratet på 18-årsdagen til Damian.

«Dette er grusomme nyheter, og jeg takker alle for de kjærlige meldingene», avslutter hun innlegget.

Til tross for sin berømte ekskjæreste og et stjerneskudd av en sønn har Bing selv ikke frekventert mye i rampelyset de siste årene.

EKSKJÆRESTER: Steve Bing og Elizabeth Hurley sammen i år 2000, to år før sønnen deres ble født. Foto: NTB scanpix
EKSKJÆRESTER: Steve Bing og Elizabeth Hurley sammen i år 2000, to år før sønnen deres ble født. Foto: NTB scanpix Vis mer

Han har heller ikke hatt særlig kontakt med sønnen og hans mor, og nektet for 18 år siden at Damian var hans. En farskapstest skulle imidlertid vise at han var nettopp det. Forholdet mellom Hurley og Bing tok slutt før barnet deres ble født i 2002, og de var aldri gift.

18-åringen hadde påfølgende lite kontakt med faren, og forholdet skal ha vært særdeles kjølig. Damian har foreløpig ikke uttalt seg om farens dødsfall.

Ville gjøre barnebarnet arveløs

Familiefeiden har også rammet bredere på farssiden. Damians farfar, Dr. Peter Bing, ville nemlig i fjor gjøre barnebarnet arveløs. Han ville nekte den nå 18 år gamle Damian tilgang på familieformuen med en svimlende verdi av 456 millioner pund, tilsvarende rundt 4,8 milliarder norske kroner.

Årsaken var at barnebarnet var født utenfor ekteskap, og at bestefar Bing aldri hadde møtt ham. Retten falt imidlertid på avgjørelsen om at Damian har full arverett til den gigantiske familieformuen. Avgjørelsen omfattet også Damians halvlillesøster Kira Kekorian, som avdøde Steve Bing hadde fra et annet forhold.

BIKINI: Elizabeth Hurley får kritikk for bikinibildene hun legger ut på Instagram. Kritikken går på hvem som står bak kameraet når bildene blir tatt. Vis mer

Nært forhold til gudforeldre

Tross en vanskelig start på livet, har Damian levd et privilegert og fint liv i England. Han vokste opp i Gloucester, men familien flyttet senere til Australia. Når han er i hjemlandet, tilbringer han ofte tid med sine berømte gudforeldre.

Det er nemlig Hugh Grant (58), David Beckham (44), Elton John (72) og Denis Leary (61) som skal ta vare på ham om noe tragisk skulle skje med moren.

Særlig førstnevnte skal ha et godt forhold til Damian, og har flere ganger dukket opp på 18-åringens Instagram-konto.

Se dette innlegget på Instagram

Uncle Hugh ❤️

Et innlegg delt av Damian Hurley (@damianhurley1)

Hurley har tidligere uttalt seg om at Grant hjalp til med å oppdra sønnen hennes, som Damian omtaler som «onkel Hugh».

- Min mor og min søster hjalp meg å oppdra sønnen min, og han forguder dem. Gudfaren hans også. Jeg kopierte mer eller mindre bare min egen mor, som jeg synes gjorde en fantastisk jobb med å oppdra meg, min bror og min søster. Hun har vært en veldig stor del av livet til min sønn, har 54-åringen tidligere uttalt.

LES OGSÅ: Prikk lik sin berømte mor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer