Elizabeth og Damian Hurley:

Brå død: - Grusomme nyheter

Steve Bing, Elizabeth Hurleys ekskjæreste og far til hennes sønn (18), gikk bort mandag.

TETT FORHOLD: Elizabeth Hurley og sønnen Damian har et nært forhold. Nå har 18-åringen mistet faren sin, filmprodusent og filantrop Steve Bing. Foto: NTB scanpix
TETT FORHOLD: Elizabeth Hurley og sønnen Damian har et nært forhold. Nå har 18-åringen mistet faren sin, filmprodusent og filantrop Steve Bing. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske Hollywood-stjernen og modellen Elizabeth Hurley (54) har de siste årene fått mye oppmerksomhet for sin sønn, Damian (18). De to har et nært forhold, og har ofte dukket opp sammen på tilstelninger.

Damian legger også ofte ut bilder og kjærlighetserklæringer til moren på Instagram.

«Gratulerer med dagen min tvilling. Min «partner in crime» for alltid», skrev han om moren forrige uke.

Faren døde brått

Han er sønn av milliardæren, filantropen og filmprodusenten Steve Bing, som døde mandag. Internasjonale medier som TMZ skriver at myndighetene oppgir at han tok sitt eget liv.

Bing ble 55 år gammel. Han er kanskje mest kjent for å ha vært med på å skrive manuset til filmen «Kangaroo Jack».

Elizabeth Hurley la tirsdag ut et innlegg på Instagram hvor hun skriver at hun er utrolig trist over nyheten om at ekskjæresten er død.

«Vår tid sammen var veldig lykkelig og jeg poster disse bildene fordi selv om vi gikk gjennom tøffe tider, er det de gode, fantastiske minnene over en søt, snill mann som betyr noe», skriver hun.

54-åringen forteller videre at de det siste året hadde tatt opp kontakten og blitt nære igjen, og at de sist pratet på 18-årsdagen til Damian.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer