Chris Trousdale:

Boyband-stjerne (34) døde

- Han hadde en eksplosiv og sjarmerende personlighet med en overflod av talent.

I SORG: Chris Trousdale døde denne uken. Foto: NTB Scanpix
I SORG: Chris Trousdale døde denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artisten og skuespilleren Chris Trousdale, best kjent fra boybandet Dream Street, døde tirsdag - bare 34 år gammel.

- Det er med tungt hjerte at vi bekrefter at Chris Trousdale døde den 2. juni 2020 av en ukjent sykdom. Han var et lys i livet for så mange og vil bli savnet dypt av familie, venner og fans over hele verden, sier manageren hans, Amanda Stephan, i en pressemelding, ifølge CNN.

TMZ melder at stjernen ble smittet av coronaviruset, og at han døde som følge av komplikasjoner knyttet til COVID-19. Dette ifølge et familiemedlem, skriver nettstedet.

«En overflod av talent»

Trousdale var bare åtte år gammel da han begynte å opptre på Broadway i produksjoner som «Les Misérables» og «The Sound of Music», ifølge hans offisielle Facebook-side.

I 1999 begynte han, som et av de originale medlemmene, i det amerikanske boybandet Dream Street. Gruppa, som ble oppløst i 2002, bestod også av Jesse McCartney, Greg Raposo, Matt Ballinger og Frankie Galasso.

Dream Street er blant annet kjent for låtene «It Happens Every Time» og «I Say Yeah», og turnerte med stjerner som Britney Spears og Aaron Carter.

Trousdales tidligere bandkollega og kamerat, Jesse McCartney, hyllet ham onsdag i et langt innlegg på sosiale medier.

- Det gjør meg vondt å si at en gammel venn, Chris Trousdale, fra de tidlige årene i musikkindustrien har gått bort som følge av komplikasjoner fra Covid-19. Chris hadde en eksplosiv og sjarmerende personlighet med en overflod av talent, skriver han blant annet på Instagram.

Ga ut ny låt

Videre forteller McCartney at de begge delte samme overveldende kjærlighet for musikk og underholdning, og at 34-åringen var umåtelig populær med alles øyne rettet mot ham på scenen.

- Min dypeste sympati går til hans mor som jeg vet elsket ham inderlig. RIP Chris. Jeg vil aldri glemme smilet ditt, avslutter han innlegget med.

Etter oppløsningen av Dream Street fortsatte Trousdale som soloartist og skuespiller. Han har vært å se i tv-show som «Days of Our Lives», «Shake It Up», «Austin & Ally» og «Lucifer».

I 2012 dukket han opp i «The Voice» i en audition foran dommerne Blake Shelton, Christina Aguilera og Adam Levine.

- Det har vært litt vanskelig å gå fra stor suksess og å drive med noe du elsker hver eneste dag, til å plutselig ikke gjøre noe som helst, uttalte han i «The Voice», ifølge CNN.

I 2019 tok han opp solokarrieren igjen og ga ut singelen «Summer».

PÅSKESTEMNING: I en video publisert på Christine Koht sin Facebook-side, koser hun seg i solveggen med mamma Kirsti. Vis mer

LES OGSÅ: Nye opplysninger: Slik reagerer familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer